Főoldal » Borzalmas: meggyilkolta egy hétéves kisfiú édesanyját, majd elásta
Külföld

Borzalmas: meggyilkolta egy hétéves kisfiú édesanyját, majd elásta

Texas – A bizonyítékok szerint egy texasi férfi megölt, majd elásott egy fiatal anyukát.

A 28 éves Ricardo Marquez az ellene felhozott vádak szerint megölte Erika Andrea Gaytant annak El Paso-i otthonában, majd a holttestet bátyja kocsijával elvitte, végül elásta a homokban. A rendőrök még nem találták meg a nő holttestét.

„A nő holtteste ugyan nem került elő, de információink alapján azt feltételezzük, hogy gyilkosság áldozata lett” – mondta Enrique Carillo rendőr.

Erika júliusban tűnt el az otthonából, amit a családtagjai július 16-án jeleztek is a rendőrségnek, egyben felhívták az egyenruhások figyelmét, hogy korábban nem volt jellemző a fiatal édesanyára, hogy akár egy napra is egyedül hagyja hétéves kisfiát.

Erikát július 13-a óta nem látta senki: aznap az „El Reencuentro Norteno” koncertre ment el az El Paso megyei sportcsarnokba.

Ricardo Marquez is részt vett ezen a koncerten, s ő volt az utolsó ember, aki látta Erikát az eltűnése előtt. A rendőrök kérdéseire Marquez elmondta, a koncertről együtt mentek haza kocsival, de útközben összevesztek, aminek verekedés lett a vége.

Egy rendőrségi közlemény szerint Marquez július 14-én délelőtt 11-kor írt egy üzenetet a bátyjának, hogy adja kölcsön neki az autóját. Negyed órával később a férfi a húgához ment át, akitől kért egy lapátot. A helyszínelő nyomozók megtalálták a tett helyszínén a lapátot, de egy homokkal teli cipőre is rábukkantak. Ezen felül vérnyomokat is találtak a Marquez kocsijában.

A nyomozás folytatódik a rejtélyes ügyben.

Fox News

Hasonló hírek

Hongkong a tengeren építené meg a modern Atlantiszt

Mazsi

Repülőszerencsétlenség: megrázó fotók a roncsról, sok az áldozat

Mazsi

London már sokkal veszélyesebb, mint Szomália?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------