Image default
Külföld

Borzalmas: meggyilkolta egy hétéves kisfiú édesanyját, majd elásta

Texas – A bizonyítékok szerint egy texasi férfi megölt, majd elásott egy fiatal anyukát.

A 28 éves Ricardo Marquez az ellene felhozott vádak szerint megölte Erika Andrea Gaytant annak El Paso-i otthonában, majd a holttestet bátyja kocsijával elvitte, végül elásta a homokban. A rendőrök még nem találták meg a nő holttestét.

„A nő holtteste ugyan nem került elő, de információink alapján azt feltételezzük, hogy gyilkosság áldozata lett” – mondta Enrique Carillo rendőr.

Erika júliusban tűnt el az otthonából, amit a családtagjai július 16-án jeleztek is a rendőrségnek, egyben felhívták az egyenruhások figyelmét, hogy korábban nem volt jellemző a fiatal édesanyára, hogy akár egy napra is egyedül hagyja hétéves kisfiát.

Erikát július 13-a óta nem látta senki: aznap az „El Reencuentro Norteno” koncertre ment el az El Paso megyei sportcsarnokba.

Ricardo Marquez is részt vett ezen a koncerten, s ő volt az utolsó ember, aki látta Erikát az eltűnése előtt. A rendőrök kérdéseire Marquez elmondta, a koncertről együtt mentek haza kocsival, de útközben összevesztek, aminek verekedés lett a vége.

Egy rendőrségi közlemény szerint Marquez július 14-én délelőtt 11-kor írt egy üzenetet a bátyjának, hogy adja kölcsön neki az autóját. Negyed órával később a férfi a húgához ment át, akitől kért egy lapátot. A helyszínelő nyomozók megtalálták a tett helyszínén a lapátot, de egy homokkal teli cipőre is rábukkantak. Ezen felül vérnyomokat is találtak a Marquez kocsijában.

A nyomozás folytatódik a rejtélyes ügyben.

Fox News

Hasonló hírek

Autókkal zuhant mélybe az úttest – VIDEÓ

Edit

Az USA és az egész EU nélkül nem lesz megállapodás az ukrajnai konfliktus rendezéséről

info

Szíria kezdi lángba borítani az egész Közel-Keletet

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------