Image default
18+

Borzalmas állatkínzás történhetett egy Sümeg melletti fatelepen! 18+ (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Megfagyhatott az a kutya, amit a Tetovált Állatvédők próbáltak megmenteni.

Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület facebook oldalára töltötték fel a videót, amin egy elpusztult német vizsla látható. Az állatot egy Sümeg mellett lévő fatelepen borzalmas körülmények között tartották, a felvételen is látható üres vashordó lehetett az egyetlen menedéke. Emeltet rendkívül alultáplált volt. Valószínűleg öt éven keresztül egy sufniba zárva tartották, ahol a hirtelen jött hideg miatt halhatott meg. Sajnos az állatmentőkhöz későn jött a jelzés, ezért már csak kutya tetemét találták meg. Az egyesület feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Figyelem a videó felkavaró képsorokat tartalmaz, megtekintés csak saját felelősségre:

https://www.facebook.com/tetovaltallatmentok/videos/2097270270584464/

Kedves Barátaink, Szimpatizánsaink!

Tegnap röviden beszámoltunk egy szomorú és felháborító esetről és ígértük a részletesebb tájékoztatást.
Két napja érkezett a bejelentés mi szerint a Sümeg mellett lévő fatelepen egy német vizsla kutyát szörnyű körülmények között tartanak és láthatóan borzasztóan alultáplált.

A kapott fotók alapján láttuk, hogy valóban nagy a baj, egy üres vashordó volt az egyetlen menedéke, az ürülék pedig bokáig állt.

Rövid szervezés után az Ultimátum Állatvédelmi Alapítvánnyal másnap kora délután elindultunk, egyenesen a helyi kapitányságra rendőri biztosítást kérni.

Sajnos arra nem gondoltunk, mi fogad bennünket… Arra, hogy elkéstünk!

Egy nő engedett be minket aki elmondása alapján a kutya gondozója volt, miután 5 évvel ezelőtt a kutya tulajdonosa ott hagyta az ebet.

Az oltási köny alapján ezt igazolta is, azonban ez nem mentesíti fel az alól, hogy az állat 5 éven keresztül vegetált, bezárva egy sufniba, majd legyengülve, alultápláltan egyedül meghalt… Valószínűleg megfagyott.
A tetemet kisebb harc után elszállítottuk igazságügyi boncolásra, az eredmény után okosabbak leszünk, de mindenképp eljárást fogunk indítani, ismeretlen tettes ellen.

A nő szerint aznap 10 kor etette a kutyát, aki akkor még élt, de húzta a két hátsó lábát. Ha ez valóban így is volt -amit szeretnénk elhinni-, az akkor sem mentesíti az alól, hogy nem kért orvosi segítséget.
Ezen kívül a hölgy álltál elmondottak is rendkívül ellentmondásosak, sok minden nem tényszerű, de vádaskodni nem szeretnénk.

Sajnos a tény, így is tény marad,hogy Pötyinek ez eberi felelőtlenség (vagy szándékosság) okozta halálát!

Nagyon sajnáljuk Pötyi, hogy nem tudtunk segíteni és nem adhattuk meg az esélyt, hogy az emberi szeretetet is megismerhesd.

Nyugodj békében Kiskutya!

Forrás: veol.hu

Hasonló hírek

Halálos videót osztott meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (18+)

Géza

Kikerültek a netre az evezős lányok meztelen képei – Mindenkinek megmutatják – fotók (18+)

Géza

Hamarosan fény derülhet a felvidéki magyar maffia összes rémtettére (Gyurcsányék rájuk hivatkozva riogattak terrorveszéllyel 2006-ban) Oszd meg! Hirmagazin.eu

Géza