Hirmagazin.eu
Főoldal » Borzalmas aljas tett! Ukrán katonatanú nyilatkozott: Kijev, vegyifegyvereket vetett be saját népe ellen! Oszd meg! Hirmagazin.eu
Kiemelt külföldi hírek

Borzalmas aljas tett! Ukrán katonatanú nyilatkozott: Kijev, vegyifegyvereket vetett be saját népe ellen! Oszd meg! Hirmagazin.eu

Kedves olvasók, a világért se olvassák el ezt a hírt, ugyanis semmiség az egész (főként ha hallgat róla az egyenirányított nyugati sajtó). A Magyar Idők cikke.

az ukrán hadsereg egy volt katonája, Alekszander Medinszki a Nyílt Ukrajna YouTube csatornájára Donald Trumpnak címzett üzenetet töltött fel, és ebben kijelenti, készen áll arra, hogy tanúskodjon: Kijev vegyi fegyvereket vetett be Donbasszban.

Medinszki Trumpot úgy szólítja meg, hogy „megingathatatlan harcosa a mérges anyagok terjedésének és a tömegpusztító vegyi fegyverek használatának”, ami nyilvánvalóan szarkasztikus utalás Trump e téren alkalmazott kettős mércéjére. Mint az legutóbb tapasztalható volt Szíria rakétával történő újabb megtámadása és a brit, ugyancsak bizonyítatlan Szkripál-mérgezés, London által állított orosz szerzőségének bizonyíték nélküli elfogadásában.

Medinszki részt vett az Ukrajna dél-keleti részében folyó harcokban. A videón elmondta, hogy 2015 nyarán a kijevi Különleges Műveleti Erők (KME) egy vegyi laboratóriumot vettek el a Kijev-párti önkéntes Donbassz Zászlóaljtól és Kijevbe vitték, ahol az 2016-ig üzemelt, majd később a KME támaszpontjára vitték.

Medinszki kiemelte, hogy a laboratóriumban dolgozó embereket utasították, fejlesszenek ki vegyi anyagokat az ellenséggel szembeni használatra és azokat később Donbasszban be is vetették.

„Készen állok arra, hogy tanúskodjam az amerikai bíróságok, az FBI, a Nemzetbiztonsági Hivatal és a CIA előtt arról, hogy a kijevi haderő vegyi fegyvereket használt”,

mondta a szemtanú, hozzátéve, készen áll arra, hogy további részletes információval szolgáljon az amerikai hírszerzési közösség képviselőinek.

Itt fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország egyetlen „bizonyítéka” arra, hogy Aszad szíriai elnök ideggázt vetett be a Damaszkusz melletti Duma városában, az ott amerikai, brit stb. pénzen működő Fehér Sisakosok „civil szervezet” hamis videója volt, amelyet egy olyan kórházban vettek fel, ahol e sisakosok keltettek pánikot azzal, hogy „vegyi támadást” kiabáltak.

A különböző országokból több mint százötven orosz diplomata kiutasításhoz vezetett Szkripál mérgezés (amelynek mindkét áldozata már köszöni, jól van) esetén szintén minden bizonyíték nélkül vádolták az oroszokat a mérgezés elkövetésével.

Az ukrán hadsereg volt katonája említette a KME doktrínáját, amely lehetővé teszi a mérgező anyagok és robbanószerek bevetését nem csak a donbasszi haderők, de „a Porosenko-kormánnyal szemben álló” újságírók, politikusok és aktivisták ellen is.

A videóüzenet azzal zárul, hogy Medinszki arra kéri Trumpot, gyakoroljon nyomást a kijevi rezsimre és foglaljon határozott állást annak érdekében, hogy az „befejezze a saját népe ellen folytatott terrorista háborút”.

A Sputnik News még megjegyzi:

a négy évvel ezelőtt Donbasszban megkezdődött katonai szembenállás óta tízezer embert öltek meg. Kijev azután indított katonai hadműveleteket Ukrajna keleti részén 2014-ben, miután az ottani lakosok nem voltak hajlandóak elismerni azt az új kormányt, amely szerintük puccsal került hatalomra.

Még egy figyelmeztetés: mivel nálunk a nyugati sajtó szerint médiadiktatúra van, arra kérjük nyomatékkal mind a közszolgálati adókat, mind az egyéb médiumokat, tartsák magukat e diktatúrához és ne is merjék ezt a hírt megpiszkálni. Együttműködésüket a diktatúrát a hazai önkéntes segítők segítségével fenntartó nyugati hatalmak köszönik.

Forrás: magyaridok.hu

Hasonló hírek

Megmérgezték a hős olasz kutyát, aki több életet is megmentett a földrengés után! Oszd meg!

Géza

Friss hír! Tragédia az esküvőn! A migráns-pár és családtagjaik, szabályosan agyonverték a papot (is), mert “rosszul beszélt”! Oszd meg!

Géza

Kész, vége! Egyedül maradt Merkel a migránsaival! Meglepő kijelentést tett a farncia elnök! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!