Hirmagazin.eu
Főoldal » Börtönre és negyedmilliárd forintnyi pénzbüntetésre ítélték az Óriáspiton szurkálóit
Külföld

Börtönre és negyedmilliárd forintnyi pénzbüntetésre ítélték az Óriáspiton szurkálóit

Börtönre és negyedmilliárd forintnyi pénzbüntetésre ítéltek Kínában három turistát, akik 2017 áprilisában Csöcsiang tartományban, a világörökségi védelem alatt álló Szancsing Nemzeti Parkban megrongáltak és megmásztak egy 128 méter magas sziklát, amely legkeskenyebb pontján mindössze hét méter széles.

A belföldi turisták 26 helyen fúrtak lyukat a Dzsumang (Óriáspiton) szikla oldalába, hogy köteleiket azokhoz erősítve felmászhassanak a keskeny és törékeny gránitoszlop tetejére, mit sem törődve a személyzet figyelmeztetésével.

Kínai geológusok szerint a sziklamászók súlyosan megrongálták a különleges természeti képződményt, mert a fúrás okozta repedések felgyorsíthatják a 300 millió év alatt kialakult kőoszlop erózióját, és sziklaomlás veszélyét idézhetik elő.

A szomszédos Csianghszi tartományból érkezett turistákat hétfőn 6 millió jüan (253 millió forint) pénzbírsággal sújtották, a trió két férfitagja közül az egyiket egy év, a másikat fél év börtönre ítélték.

hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Meghackelték a TV5 csatornáit és honlapjait

info

Katasztrófába rohantak: megcsúszott a gép a kifutón – VIDEÓ

Mazsi

Az osztrák kormány egy koronavírus-jelzőrendszert vezetne be – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------