Hirmagazin.eu
Főoldal » Börtönbe kerülhet a Kossuth-díjas színésznő
Bulvár

Börtönbe kerülhet a Kossuth-díjas színésznő

A napokban folytatódott a pereskedés Pécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla között.

Pártos Csilla ügyvédje szerint a legutóbbi tárgyaláson elhangzottak alapján Pécsi Ildikó és fia, Csaba, belesétáltak egy csapdába, így az is megeshet, hogy valamelyikük az ügy végén börtönbe kerül.

Folyamatosan beszámol az évek óta húzódó pereskedésről, ám mindeddig csak ügyvédjeiken keresztül csatázott a két nő, míg múlt héten szemtől szembe álltak egymással a bíróságon.

Pécsi Ildikó és egykori menye egymással háborúznak, míg a főszereplő, Ildikó fia, távol marad, igaz, a jelenlegi perhez már nincs is köze. Pártos Csilla saját gyermeke pénzéért harcol, míg Pécsi Ildikó is fia miatt kénytelen helytállni.

A színésznő a legutóbbi tárgyaláson részt vett, de Pártos ügyvédje szerint, súlyos ellentmondásba keveredett.

Csaba korábban azt nyilatkozta, hogy 460 ezer forintot tesznek ki a havi költségei, ám neki magának nincs saját bevétele, így ezzel az összeggel édesanyja támogatja őt.

Mivel a férfitól a mai napig nem tudtuk behajtani a gyerektartás összegét, úgy döntöttünk, hogy rokontartásra pereljük be Pécsi Ildikót, hogy abból az összegből, amit a fiának juttat, a megfelelő részt az unokájának adja.

Pécsi Ildikó azonban most azt állította, hogy összesen 300 ezer forint a bevétele, és arra sem emlékszik, hogy mikor és mekkora összeggel támogatta a fiát

– mondta a Best magazinnak az ügyvéd, aki arra akart utalni, hogy Csaba vagy édesanyja nem mondtak igazat a bíróságon, és  – ahogy az köztudott – a hamis tanúzást a törvény szigorúan bünteti, így szerinte akár börtönbe is kerülhet a színésznő vagy a fia.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kiderült: ezért lett kopasz Schmuck Andor és fiatal felesége

Mazsi

Lakásából rohant be az élő adásba! + Videó!

info

Erre szórt el milliókat Hujber Feri

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!