Hirmagazin.eu
Főoldal » Börtönbe kerülhet a 4-es metró alagútjában sétáló férfi!+ Videó!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Börtönbe kerülhet a 4-es metró alagútjában sétáló férfi!+ Videó!

2015 06 12 003107
Öt évre is börtönbe kerülhet az a férfi, aki péntek este lemászott a 4-es metró alagútjába, és egy teljes megállót lesétált – számolt be a Bors.

Közérdekű üzem működésének megzavarásáért kell felelnie a 4-es metró sínpályáján mászkáló férfinak. Péntek este 22 óra 30-kor a Móricz Zsigmond körtéri állomás peronjáról leugorva egy teljes megállót lesétált. Még a biztonságiak sem mertek közbelépni, a láthatóan határozott férfi késsel fenyegetőzött.

A rendőrök a Gellért téri megállónál tudták lekapcsolni. Még egy óra lett volna üzemzárásig, az eset miatt aznap mégsem indítottak több kocsit. Az egy óra kiesés a tömegközlekedés jelentős megzavarását jelentheti, amit ötéves börtönnel sújthat a törvény.

Ha ezt valaki fegyverrel követi el, a büntetés öt évtől indul, és tízévnyi börtön is lehet a vége. A síneken halálos nyugalommal sétáló férfit vélhetően nem érdekelte, hogy közvetlen életveszélybe kerül. Annál is inkább, mert a késével meg is vágta magát. A 4-es metró érzékelője azonban, amint a férfi leugrott, azonnal blokkolta a sínekben futó 825 voltot.

– Erre egy radarrendszert építettek ki, ami a peron 80 méteres szakaszát pásztázza. Ha a radarsugár egy 50 centiméternél nagyobb tárgyat érzékel a sínpályákon, azonnal kikapcsol. A közeledő vonatnak pedig kiadja a megállj parancsot. Minden rendben, ha a szerelvény vészféktávolságon kívül van – mondja a biztonsági rendszerről a Metróért Egyesület elnöke, Bíró Endre.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Akció a fővárosban, a Bulinegyedben – képek

Géza

Elfogták az idős tatai házaspár egyik bántalmazóját

info

Esernyőnek álcázott fegyvereket és robbanóanyagot gyártott egy férfi Tolnában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------