Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Borsodi autómentősök segítettek az árokba borult lengyel kamionoson – videó

Két borsodi autómentő fogott össze és saját költségen segített annak a lengyel kamionosnak, aki még augusztus 1-jén árokba borult járművével Novajidránynál – számolt be róla az RTL Híradó.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy már egy hete az árokban vesztegelt egy paradicsomot szállító lengyel kamion Borsod-Abaúj Zemplén megyében, Novajidránynál. A sofőr azóta a jármű fülkéjében lakott és várta, hogy segítsenek rajta, a világhálón gyorsan elterjedt a férfi híre és mozgalom indult a megsegítésére, ami úgy tűnik, ha nem is teljesen, de megoldotta a gondja egy részét. Mielőtt a több, mint 20 tonnás szerelvényt kihúzták az árokból, sokan vittek ételt és italt a szerencsétlenül járt sofőrnek.

A jótékony cégek egyik tulajdonosa elmondta, hogy előbb a járművet talpra állították, aztán pedig kihúzták az árokból, ami azért volt különösen nehéz, mert a vizes árokban a szerelvény az iszapba süllyedt, illetve a kamion rakterében maradt még szállítmány. Az egész művelet három órán keresztül tartott.

A férfi azt mondta, hogy van biztosítása és Lengyelországból várja az autómentőt, ami majd hazaszállítja a sérült járművét.

Az Index korábban megkérdezte a katasztrófavédelmet és a rendőrséget is, és mindkét helyen megerősítették, hogy csak akkor kell beavatkozniuk, ha a jármű közlekedési akadályt képez vagy balesetveszélyes helyen van, így nekik nem volt kötelességük az árokba borult járművén és vezetőjén segíteni. Az általános eljárás ilyen esetben, hogy a tulajjal egyeztetnek és, ha a tulaj nem tudja elszállíttatni a járművet, akkor ő megteszik, persze utólag ki kell fizetni.

index

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megszülte, majd magára hagyta újszülött gyermekét egy egri nő – A kicsi nem élte túl..

Géza

Szörnyű karambol áldozata lett a 20 éves Nikolett: a halálos ágyán kérte meg barátja a rendőrlány kezét..

Géza

Felháborító! A Borsod megyei kórházban, munkahelyi balesetben megvakult szülésznőt nem támogatja a korház! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------