Hirmagazin.eu
Főoldal » Boros Lajos: Folyamatosan hazudtam
Bulvár

Boros Lajos: Folyamatosan hazudtam

Ke­mény idő­sza­kon ment ke­resz­tül a 71 éves rá­diós, aki jú­li­us­ban élet­mentő szív­mű­té­ten esett át. Most a Joshi, a leg­jobb ba­rát­ban eddig sosem hal­lott rész­le­tek­ről be­szélt.

Boros Lajos öt hét után tért magához a kómából. Azt mondja, semmit sem érzékelt ebből, a felébredés után közölték vele, hogy öntudatlan állapotban volt.Hetekig tartott, amíg sikerült feldolgoznia a váratlan hírt.

“Amikor felébredtem, akkor mondták el, hogy kómában voltam. Az utolsó emlékem, hogy öt perc múlva betolnak a műtőbe. Kóma?! Ez a szó az én szótáramban nem is szerepelt, le kellett írnom egy papírra. Jó két-három hétig tartott, amíg tudatosult bennem, hogy kómában voltam és még az is kétséges volt, hogy valaha felébredek. Az rémlik, hogy néha ébredeztem, de akkor nem tudtam beszélni, mert mindenféle csövek lógtak ki belőlem” – emlékezett vissza Boros, aki Joshinak bevallotta, egészen mostanáig ferdített az igazságról.

Boros Lajos Folyamatosan hazudtam 1

“Amikor megjelentek a haverok a kórházban, arra kértek, hogy mondjam meg nekik a frankót: hogyan néz ki Szent Péter?

Mert hazudtam folyamatosan és ők ezt tudták. De most elmondom az igazságot. Mit láttam? Feketeséget és sötétséget

– folytatta a rádiós.

“Azokban a hetekben két dologra reagáltam, de ezekre nem emlékszem. Az egyik, hogy a feleségem velem szemben állt, mögötte a család, ez egy csodálatos, nagyon színes kép volt. Beszélt is hozzám, azt mondta: Lackó, itt van mindenki. Aztán képszakadás. Utána még egy családi panorámaképre emlékszem. Az időérzékem egyébként most sem működik. Bármi, ami idővel kapcsolatos dolog, elbizonytalanodom. De szerencsére a feleségem mindenben segít” – mondta Boros, aki hozzátette, több időt fordít magára.

“Igaz, lassabban térek vissza a formámba, de most olyat is megteszek, amit korábban nem. Élvezettel bűnözök: éjjel kettőkor is felkelek és tejfölt nassolok.

Időnként azért felnézek az égre, és csak annyit mondok: köszi!

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Szabó Zsófi annyira sze­rel­mes, hogy a fal adja a má­si­kat – Fotó

Mazsi

Angelina Jolie ragyogott műtéte utáni első nyilvános megjelenésén – Fotók

info

Mosolygós fotóval bizonygatja a színész: nincs tumora

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!