Image default
Bulvár

Boros Lajos: Folyamatosan hazudtam

Ke­mény idő­sza­kon ment ke­resz­tül a 71 éves rá­diós, aki jú­li­us­ban élet­mentő szív­mű­té­ten esett át. Most a Joshi, a leg­jobb ba­rát­ban eddig sosem hal­lott rész­le­tek­ről be­szélt.

Boros Lajos öt hét után tért magához a kómából. Azt mondja, semmit sem érzékelt ebből, a felébredés után közölték vele, hogy öntudatlan állapotban volt.Hetekig tartott, amíg sikerült feldolgoznia a váratlan hírt.

“Amikor felébredtem, akkor mondták el, hogy kómában voltam. Az utolsó emlékem, hogy öt perc múlva betolnak a műtőbe. Kóma?! Ez a szó az én szótáramban nem is szerepelt, le kellett írnom egy papírra. Jó két-három hétig tartott, amíg tudatosult bennem, hogy kómában voltam és még az is kétséges volt, hogy valaha felébredek. Az rémlik, hogy néha ébredeztem, de akkor nem tudtam beszélni, mert mindenféle csövek lógtak ki belőlem” – emlékezett vissza Boros, aki Joshinak bevallotta, egészen mostanáig ferdített az igazságról.

Boros Lajos Folyamatosan hazudtam 1

“Amikor megjelentek a haverok a kórházban, arra kértek, hogy mondjam meg nekik a frankót: hogyan néz ki Szent Péter?

Mert hazudtam folyamatosan és ők ezt tudták. De most elmondom az igazságot. Mit láttam? Feketeséget és sötétséget

– folytatta a rádiós.

“Azokban a hetekben két dologra reagáltam, de ezekre nem emlékszem. Az egyik, hogy a feleségem velem szemben állt, mögötte a család, ez egy csodálatos, nagyon színes kép volt. Beszélt is hozzám, azt mondta: Lackó, itt van mindenki. Aztán képszakadás. Utána még egy családi panorámaképre emlékszem. Az időérzékem egyébként most sem működik. Bármi, ami idővel kapcsolatos dolog, elbizonytalanodom. De szerencsére a feleségem mindenben segít” – mondta Boros, aki hozzátette, több időt fordít magára.

“Igaz, lassabban térek vissza a formámba, de most olyat is megteszek, amit korábban nem. Élvezettel bűnözök: éjjel kettőkor is felkelek és tejfölt nassolok.

Időnként azért felnézek az égre, és csak annyit mondok: köszi!

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Nem fogjátok elhinni, mivel vádolják a 20 éves lányt, aki lefeküdt egy 14 éves fiúval

Géza

Bujtor István édesanyja nem tudta, hogy fia már nem él

Mazsi

Kiszivárgott, emiatt romlott meg Vilmos és Harry herceg kapcsolata

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------