Image default
Külföld

Bőröndben fulladt meg egy marokkói férfi

hirmagazin_2015-08-03_152816

Bőröndben fulladt meg egy marokkói férfi, akit testvére Spanyolországba próbált becsempészni – adta hírül hétfőn a spanyol belügyminisztérium.

A bőröndöt a fivér autója csomagtartójába tette és felhajtott egy Észak-Afrikából induló kompra. Néhány perccel azelőtt, hogy a hajó megérkezett volna a dél-spanyolországi Almeria kikötővárosába, a csempész észrevette, hogy a bőröndben lapuló fivére rosszul van és orvosi segítséget kért. Így derült ki a hatóságok számára, hogy a bőröndben ember rejtőzik. A férfin már nem tudtak egíteni.

Francisco Jerez, a spanyol belügyminisztérium Almeriában lévő irodájának szóvivője közölte, hogy az eset vasárnap este történt, és a szerencsétlenül járt férfi testvérét, egy francia útlevelű marokkóit őrizetbe vették. A komphajó a Marokkó és a Földközi-tenger által határolt Melillából indult útnak.

A spanyol enklávék, Ceuta és Melilla európai uniós területek Észak-Afrikában, és minden évben több ezren próbálnak meg illegálisan bejutni a területekre. A bőröndbe bújás módszere nem vodanatúj: májusban egy nyolcéves afrikai fiút próbált egy nő gurulós bőröndben átcsempészni a marokkói határon Ceuta területére. Az Elefántcsontpartról származó fiú túlélte a kalandot, de egy hónap múlva visszakerült a családjához.

Forrás: metropol; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Könnygázt vetettek be a migránsok ellen

info

Drámai végjáték a Volkswagennél

info

Rakéta-sorozatvető volt az Észak-Korea által kipróbált fegyver

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------