Hirmagazin.eu
Főoldal » Borkai-botrány: megérkezett a rendőrség válasza
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Borkai-botrány: megérkezett a rendőrség válasza

A számos közszereplőt feljelentő Tényi István a Borkai-botránnyal kapcsolatban is aktivizálta magát, és az utóbbi két hétben több feljelentést is tett a szexbotrányba keveredett győri polgármester miatt.

Kábítószer birtoklása mellett a kiszivárgott szexvideók miatt személyes adattal való visszaélés, de hűtlen kezelés miatt is a rendőrséghez fordult. A feljelentést és a rendőrség válaszát pedig az Indexnek is eljuttatta.

Bár a rendőrség a feljelentéseket egyik esetben sem utasította vissza, a nyomozást sem rendelte el, hanem feljelentéskiegészítést kért. Ez a magyar jogban azt jelenti, hogy a hatóság nem tudja eldönteni, nyomozzon-e, vagy sem, ezért a további adatok beszerzésére időt és eszközöket biztosít a nyomozóhatóság, illetve az ügyész számára.

Egyelőre az is kérdés, hogy melyik rendőrség nyomozzon:

“A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság vezetője ugyanis elfogultságra hivatkozva az ügyből való kizárását kérte, aminek az Országos Rendőr -Főkapitányság helyt adott” – derült ki a reakcióból.

Kedden Borkai Zsolt bejelentette, hogy kilép a Fideszből, de nem mond le, és a következő öt évben Győr polgármestereként tevékenykedne.

index, napi

Hasonló hírek

Zeusz hazakerült! (Köszönjük olvasóink nevében is a segítséget! Hirmagazin.eu)

Géza

Rendőreink elfogták a gázolót, aki cserbenhagyta áldozatát

Géza

Bajban a magyar szcientológusok, a hatóságok mindenüket lefoglalták

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------