Image default
Belföldi hírek

Borkai-botrány: két prostituáltat is bevittek a zsaruk

Két prostituáltat is előállítottak Borkai Zsolt szexvideós ügyével kapcsolatban, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat – írja a Magyar Nemzet. Úgy tudják, a két fiatal nő azonos a Borkairól közzétett, óriási botrányt kavaró felvételeken látható nőkkel.

Kedden írta meg a Nemzeti Sport, hogy zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították. Azt írták, az eljárás összefügg az adriai orgiáról készült, kiszivárogtatott felvételekkel. A sportnapilap szerint az egykori focista hónapokkal ezelőtt megkereste Borkait azzal, hogy a birtokába került az orgiáról készült felvétel, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – üzlet nem lett belőle, de nyomozás az indult a zsarolási ügyben. Polt Péter főügyész a parlamentben kérdésre megerősítette, hogy az eset kapcsán több szálon is folyik nyomozás.

A Magyar Nemzet információi szerint P. Józsefen kívül másokat is őrizetbe vettek az ügy miatt: az előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is , akiket a Marina Part Lakóparkból vittek el, egyben kezdeményezték letartóztatásuk elrendelését. Azt írják, a két örömlány szintén megpróbálkozott zsarolással, de azt nem tudni, kit zsaroltak meg.

A rendőrség csak annyit közölt a lap kérdéseire, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást .

A lap információ szerint a hajón szolgáltatást nyújtó két magyar és még további három horvát nő, valamint a horvát luxushajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok is vizsgálják, mert ott teljes egészében büntetendő a prostitúció.

Borkai Zsoltról az önkormányzati választások előtt egy – magát az ördög ügyvédjének nevező – ismeretlen tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a polgármester több ember társaságában volt látható szexuális aktus közben. A politikus a kormánypártok támogatásával indult az október 13-i önkormányzati választáson, majd a választások után kilépett a Fideszből, később pedig a polgármesteri pozíciójáról is lemondott.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

Orbán Viktor üzenetet küldött a németeknek és a franciáknak – állítják szakértők (A cikk hanganyagot tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Abortusz, halálkvíz és a szex – ezek is témái Kész Zoltán angolkönyvének

info

Lázár: Brüsszel nem szitokszó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------