Bulvár

Borbás Marcsinak elege lett a hazugságokból, jogi lépéseket tesz

Végre kiderült, minek köszönheti a karrierjét Borbás Marcsi. Hihetetlen, gusztustalannak tűnik, de igaz

Borbás Marcsi úgy érzi, egyre több valótlanság és csúsztatás jelenik meg vele kapcsolatban a sajtóban, ezért közösségi oldalán hívta fel a követői figyelmét, hogy fenntartásokkal olvassák a róla szóló cikkeket.

Sajnos egyre több álhír és rosszindulatú csúsztatás jelenik meg rólam a sajtóban és az interneten. Ezekre nagyon nehéz reagálni – sokszor nem is teszem -, de egy határon túl kénytelen vagyok mégis megszólalni – kezdte a bejegyzést.

Mint írja, az egyik bulvárlap címlapján valótlan állítás szerepel, miszerint négyszázmillió forintot keresett egy év alatt. “Az állítás teljességgel hamis. A címlaphoz kapcsolódó cikk önmagával is ellentmondásba keveredve próbálja összemosni egy vállalat számviteli adatait a személyes keresetemmel. Az anyag a megkérdezésem nélkül készült. A címlap szerzői jogot sértve, engedély nélkül használja a közzétett fotót.”

Borbás Marcsinak elege lett a hazugságokból, jogi lépéseket tesz
FORRÁS: FACEBOOK/BORBÁS MARCSI

A műsorvezető megteszi a szükséges jogi lépéseket, és egyúttal arra kéri a rajongóit, hogy ne foglalkozzanak a bulvársajtó róla készült cikkeivel. “Szeretnélek megkérni benneteket, hogy csak a Facebook oldalamon posztolt híreket és a velem készült eredeti (tehát nem csak kiragadott idézeteket tartalmazó) interjúkat tekintsétek hiteles hírforrásnak személyemmel kapcsolatban. A bulvársajtóban megjelenő cikkek, címlapok általában a megkérdezésem nélkül készülnek és a legtöbbször valótlanságot vagy pontatlanságot tartalmaznak.”

Forrás: origo.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Őszinte vallomás: Somló Tamás féltve őrzött titka derült ki

Mazsi

Bajba jutott Adele – a közönség segítette ki

info

Igaz a hír! Élő adásban jelentette be a terhességét Liptai Claudia!

Mazsi