Főoldal > Hírek > Tudástár > Technika, kommunikáció > Bombaajánlat: gombokért tízmagos mobilt adnak
Bombaajánlat: gombokért tízmagos mobilt adnak

Bombaajánlat: gombokért tízmagos mobilt adnak

Hirdetés

forrás: BZI/hirado.hu

Hétfőig még 279,99 dollár, azaz 80 ezer forint az ára. Utána is csak 20 dollárral lesz több: újabb, a képességeihez képest filléres csúcsgép jön Kínából.

Ma már senki sem mosolyog elnézően a Zopo készülékein: a legújabb, jelenleg még elővételben rendelhető modelljükbe, a Speed 8-asba belepakoltak mindent, amit a neves gyártók úgy három-négyszer ennyiért adnak.

Motorháztetője alatt tízmagos, 64 bites Helio X20 processzor dohog a 4GB RAM tiszteletreméltó társaságában, persze hogy 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel (400 ppi), 32 GB belső memóriával, 21 megapixeles (!) Sony IMX230 duplaledes hátlapi, 8 megapixeles szelfi, azaz előlapi kamerával – egy ledes vaku még annak is jutott.

Bombaajánlat: gombokért tízmagos mobilt adnak

3600mAh akkumulátor dolgozik alá, ujjlenyomat olvasót, gyorstöltést, USB Type-C csatlakozót kapott. A mobilon természetesen a legújabb Android 6.0 Marshmallow fut.

Nagyot ezen az áron, ezekkel a hardveres képességekkel nemigen lehet tévedni: az első felhasználói visszajelzéseket kiváró biztonsági játékosok pedig keddtől 20 dollárral drágábban juthatnak hozzá.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: