Hirmagazin.eu
Főoldal » Bolygóállások – Mostanában feltűnően sokan haltak meg – mi lehet az oka?
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások Horoszkóp

Bolygóállások – Mostanában feltűnően sokan haltak meg – mi lehet az oka?

Somló Tamás, Esterházy Péter, Laux József – csak néhány ismert név azok közül, akik a napokban hunytak el. Véletlen egybeesés, vagy kozmikus erők áldozatai lennénk? Te is tapasztaltad a szokatlan és főként negatív változásokat az egészséged vagy családod körül? Kiderítettük az okát!

Mostanában feltűnően sokan haltak meg – mi lehet az oka?
Németvölgyi-Nagy Renáta a horoszkopelemzes.hu-n

A Skorpió jegyét a Mars augusztus 2-án, újholdkor elhagyja. Legközelebb 2017 decemberében látogat ide ismét.
Biztosan sokatoknak feltűnt, hogy az utóbbi hónapokban  feltűnőn sokan haltak meg vagy küzdöttek súlyos egészségügyi problémákkal, illetve a fogproblémák – pl. bölcsességfog – száma is hirtelenséggel nőtt. A válasz egy részét a Skorpió jegyén áthaladó majd oda ismét visszatérő (retrográd) Mars mozgásában keresendő, amely február 15. és augusztus 1. között a szokottnál is nagyobb intenzitással lobbantotta be az ellenállás-átalakulás és elengedés témáit érzelmi és fizikai szinten egyaránt.

Ezen idő alatt életünk elavult elképzeléseinek áldozataivá válhattunk, mely frusztráltabb, nehezebb időszakot hozhatott bizonyos jegyek szülötteinek. A Skorpió jegye a válságokkal, elfojtásokkal, az elmúlással, a halállal és az újjászületéssel analóg. Minden, ami “árnyékban van” (=el van nyomva), ami feldolgozatlan, megoldatlan a tudatalattiban, a fölött a Plútó őrködik,  amely planéta a Skorpió jegyét uralja. A Kos és Skorpió jegyűek érintettsége a Mars miatt erősebb lehet, illetve akik retrográd Marssal születtek, de teljes képet az egyéni képlettel összhangban vizsgálva kaphatunk – írja .

Az elfojtások vélt előnye az, hogy látszólag ártatlanok és jók vagyunk. Miközben saját magunkban teszünk “erőszakot”, bizonyos részeink meghalnak, kényszerítő elképzelések fogva tartanak. Ha hosszú távon életünket elavult elképzeléseknek áldoztuk fel, mások elvárásainak, nem a saját életünket éltük a pszichés teher előbb vagy utóbb szomatizálódik  fizikai szinten. Nagy bátorságot (Mars) követel lemondani az életről.

A Skorpióban oda-vissza haladó Mars két utat nyitott meg: az egyik a tényleges fizikai halál, a másik az eddigi élet halála, annak feladása, amit idáig éltünk. Ezt hívjuk transzformációnak. A Skorpió jegye a transzformációnak. Manapság ezt a transzformációs folyamatot terápiának hívjuk. A régi energiaminta hatalmából való szabadulás, a múlt feldolgozása – az “olyan jó legyen, mint régen” gyermeki vágyak elengedése, átalakítása.

A Skorpióban járó Mars azoknak az ellenállásoknak a lebontását segítette, amelyekhez foggal-körömmel ragaszkodtunk, a Nyilasban folytatja az útját, ahol a valódi célok irányába, a jövőnk felé mozdulunk. Nemcsak elméletben, tettekben is.A szervezet védelmi, védekező funkciójáért a Mars felel, amely a Skorpió jegyében az ellenállás és a megmaradás harcait vívja. A szilárd jegyek, mint a Skorpió adják a testnek a kitartást és a megmaradás képességét. A betegség egy megoldatlan, feldolgozatlan témára hívja fel mindig a figyelmet. A fogproblémák egy része a Marshoz tartozik, amely az érvényesülési képességgel, az agresszió kifejezésével valamint (bölcsesség fog analóg a Plútóval) a mélyen gyökerező meggyőződéseinkkel állnak kapcsolatban. A fogfájás arra utal, hogy halogatom a döntést, mert a választás következménye félelemmel tölt el, elbizonytalanít. Ha nagyon heves a fogfájás, lehetséges, hogy düh van elfojtva, mert nem tudom kifejezésre juttatni azt, amit szeretnék. *

Ha nincsenek célok, akkor itt az idő, hogy a reményeinkből konkrét tervet szőjünk és útra keljünk. Azokra a célokra koncentráljunk, amelyek előbbre visznek.

Ugyanott tartani, ahonnan elindultunk, senki sem szeretne, ugye?

 

forrás: eletforma.hu

Hasonló hírek

Ez a bizonyíték arra, hogy létezik a lélek?

Edit

Sokkoló: végre itt a felvétel, amin elhagyja a testet a lélek? – VIDEÓ

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. január 29., péntek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!