Hirmagazin.eu
Főoldal » Boltokban az új Tisza-tavi horgászjegy
Horgászat hírei

Boltokban az új Tisza-tavi horgászjegy

Elérhetőek a 2016-os Tisza-tavi horgászjegyek a horgászboltokban és kikötőkben. A megszokott értékesítési helyeken kívül Horgászati központunkban is megvásárolhatóak az engedélyek.

Boltokban az új Tisza-tavi horgászjegy

A 2015-ös állami horgászjegyek érvényessége 2016. január 31-jéig tart, így nincs akadálya annak, hogy időben beszerezzék horgászaink az új jegyeket.

Felhívjuk olvasóink figyelmét arra, hogy akik 2016-os területi jeggyel horgásznak, azokra már az új 2016-os Tisza-tavi horgászrend szabályai vonatkoznak.

Érdemes tehát kihasználni akár a január hónapra vonatkozó 7-17 óráig tartó horgászati lehetőséget, vagy akár azt is, hogy az új szabályok szerint a harmadik megfogott méretes kősüllő megtartható.

A 26 féle jegytípusról, azok áráról és érvényességéről korábbi cikkünkben olvashatnak. Figyelmükbe ajánljuk továbbá a SZÉP kártyás és az ajándékutalvánnyal történő vásárlás lehetőségét is. Jegyforgalmazóink listáját itt tekinthetik meg. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódjanak arról, hogy kiválasztott üzletük rendelkezik-e már a 2016-os horgászjegyekkel.

Forrás: sporthorgász

Hasonló hírek

VI. Bajnokok Kupája – Péli Zoltán emlékverseny

info

Megdöbbentek a tetemek láttán, azonnal életbe lépett a tilalom

Mazsi

Nem csak a kapás miatt elégedettek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------