Image default
Divat, szépségápolás

Bolondul nőni fog a hajad, és kisimulnak a ráncaid ettől a filléres szertől

Nem hiszed el, mennyit számít, ha megszokott reggelidet erre a csodagabonára cseréled.

Bolondul nőni fog a hajad, és kisimulnak a ráncaid ettől a filléres szertől

KÖLES és a HAJ

A köles tele van kovasavval, amit silica néven a gyógyszertárban is árulnak, és a haj legfontosabb roborálószere, a másik a vas és a magnézium, amelyek nemcsak a csontok karbantartása miatt fontosak, de a bőr, a haj és a köröm gyorsabb növése, egészséges szerkezete érdekében is.

Ha szeretnéd, hogy bőröd feszesebb, hajad erősebb legyen, akkor rendszeresen iktasd be a kölest. A köles magas kovasavtartalma biztosítja a szép, friss bőrt és a csillogóan fényes, egészséges, dús hajat.

KÖLES: nagy a ROSTTARTALOM

A köles sok vízben oldódó rostot tartalmaz, szinte kisöpri a gyomorból a felszívódni képtelen anyagokat, aminek következtében tisztán tartja a bőrödet is. A gyerekkor elmúltával csökken a szervezet kovasavtartalma, ami a bőr ráncosodásához, a haj hullásához, a körmök töredezetté válásához, visszerek kialakulásához, ízületi gyengeséghez vezet. Ezt tudod megakadályozni, illetve lassítani a kellemetlen folyamatot a kölessel!
Az egyetlen olyan gabona, amely teljes értékű fehérjét tartalmaz, és lúgos kémhatásának következtében erős lúgosító (nem úgy, mint például a búza)

A köles gluténmentes, ezért lisztérzékenyek is fogyaszthatják, magas rosttartalmának köszönhetően pedig diabéteszesek is ehetik, mivel ez a gabonaféle lassan emeli a vércukorszintet.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Fogta a férje ingét, majd szétvágta. Ha meglátod, mit készített belőle, te is ezt fogod tenni

Edit

A ragyogó üvegmanikűrnél nincs most menőbb

Mazsi

Így csinálj klasszikus francia fonást hajadba – VIDEÓ

Edit