Image default
Sporthirek

Bolondok napján ünnepli születésnapját Király Gábor

A ma­gyar vá­lo­ga­tott re­kor­de­rét egy­ál­ta­lán nem za­varja, hogy áp­ri­lis első nap­jára esik a jeles év­for­duló.

Ma ünnepli 41. születésnapját a Szombathelyi Haladás legendás futballistája, Király Gábor. A magyar válogatottsági rekorder győzelemmel ünnepelheti az évfordulót, a Haladás a Mezőkövesddel játszik az NB I-ben este hat órától.

Bolondok napján ünnepli születésnapját Király Gábor
Király Gábor ma ünnepli 41. születésnapját
Fotó: MTI

Király büszkén ünnepli a születésnapját április elsején, tudtuk meg a kiváló játékos sajtósától, Horváth Nórától. Ellentétben Puskás Ferenccel, a magyar labdarúgás leghíresebb alakja szintén ezen a napon született, de állítólag nem szerette, ha akkor Bolondok napján köszöntik fel. Ezért lehet olvasni több helyen is, hogy a születésnapja április második napjára esett.

Bolondok napján ünnepli születésnapját Király Gábor 1

A csere szerencsét hozott, a szombathelyi születésű futballista a mackónadrágon kívül húsz éve minden meccsén egy fekete tigrises pólót visel. Erre veszi fel a fekete színű kosárlabdatrikót, melynek hátán a szerencseszáma (13) olvasható. Aztán erre veszi fel a kapusmezt.

Nem ez az egyetlen érdekesség Király életével kapcsolatban, aki ugyan már gyerekként beleszeretett a labdarúgásba, de az iskolában kézilabdázott minden poszton, és magasugrásban is kiválónak bizonyult. Talán azt is kevesen tudják róla, hogy végzettségét tekintve dísznövénykertész.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hosszú Katinka és Ronaldo ült Európa trónjára

Edit

Elképesztő, vagy természetes? C. Ronaldo a 34-hez közel is bombaformában! Oszd meg!

Géza

Van esélye a budapesti olimpiának Tarlós szerint

info