Főoldal » Bolgár halálkamion – Nyilvánosságra hozták az áldozatok nevét és életkorát
Külföld

Bolgár halálkamion – Nyilvánosságra hozták az áldozatok nevét és életkorát

Nyilvánosságra hozták a brit hatóságok pénteken annak a 39 embernek a nevét és életkorát, akit október végén találtak holtan egy bolgár rendszámú kamion hűtőkonténerében Anglia délkeleti részén. A területileg illetékes Essex megyei rendőrség által péntek délután közzétett névsorból kiderül, hogy gyerekek is voltak az áldozatok között.

Az elhunytak valamennyien vietnami állampolgárok voltak.

Az áldozatok listáján két 15 éves fiú neve is szerepel. Ők voltak a legfiatalabbak, de további nyolc olyan áldozat van, aki tizenéves volt, az ő életkoruk 17 évestől 19 évesig terjed.

A legidősebb áldozat egy 44 éves férfi.

A közzétett névsor alapján az áldozatok között nyolc nő van.

Az essexi rendőrség előző nap jelentette be, hogy a vietnami rendőrség illetékeseivel együttműködve elvégzett vizsgálat és az ennek alapján beterjesztett adatok eredményeként a megyei halottkémi szolgálat vezetője mind a 39 áldozat kilétét megállapította.

A hatóságok hivatalosan értesítették az áldozatok hozzátartozóit, és ezután hozták nyilvánosságra pénteken az elhunytak kilétét.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI/AP/Alastair Grant

Hasonló hírek

Íme, itt van a brüsszeli főokoskodó, Manfred Weber: A Fidesznek meg kell értenie, hogy más irányba kell haladnia! Oszd meg!

Géza

Agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot

Géza

Utálják a franciák Macront

Mazsi