Hirmagazin.eu
Főoldal » „Boldogság, hogy meghalt a fiam harmadik gyilkosa” – Szita Bence nevelőapja szerint elégtételt adott a sors
Belföldi hírek

„Boldogság, hogy meghalt a fiam harmadik gyilkosa” – Szita Bence nevelőapja szerint elégtételt adott a sors

Kaposvár — „Hatalmas öröm és boldogság, hogy meghalt a fiam harmadik gyilkosa is” – így reagált lapunknak a sántosi erdőben hét éve brutális módon megölt Szita Bence (†11) nevelőapja arra a hírre, hogy Polcz Erika (†51) és Bogdán József (†59) után a börtönkórházban Kertész József (†47) is meghalt.

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, csakúgy, mint a másik két elkövető, Kertész is hosszabb ideje tartó betegségben hunyt el.

– Igazság szerint arra, amit érzek, nincsenek megfelelő szavak – kezdte lapunknak Szita Bence nevelőapja. – A boldogság szó meg sem közelíti, ez ennél sokkal de sokkal több. Amikor megtudtam, elégtétel, sőt, beteljesedés uralkodott el rajtam. Úgy gondolom, az élet leosztja a lapokat, de azt remélni sem mertem, hogy ilyen hamar elragadja mind a három gazembert a halál – fogalmazott Gyöngyi Sándor, aki maga is másodszor küzd meg a halálos kórral, de úgy gondolja, Kertész halála extra erőt ad neki a betegség elleni harcban.

Bogdán József, Kertész József és Polcz Erika életfogytiglanit kapott. Középen ül Kertész, aki most utolsóként halt meg /Fotó: RAS-archívum

Mint megírtuk: a 11 éves Szita Bencét 2012-ben a mostohaanyja és két férfi a Kaposvár melletti erdőbe csalta, ott Bogdán József leütötte, majd ásóval és késsel mintegy negyvenszer megszúrta. Eközben Kertész József a Sántos külterületén lévő erdőben megásta a gyerek sírját, Polcz Erika pedig mindehhez segédkezett. A kiskamasz holttestét később átvitték Toponárra, ahol végül a rendőrök megtalálták. Polcz állítólag azért fogadta fel a két férfit, hogy öljék meg Bencét, mert úgy érezte, a gyerek miatt nem élhet boldogan együtt Gyöngyi Sándorral. A férfi ugyanis kiadta az útját, miután nem jött ki Bencével.

Szita Bencével kegyetlenül végeztek gyilkosai

A Pécsi Ítélőtábla másodfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a gyilkosokat.

Tvrtko sem siratja őket

Vujity Tvrtko (47) tévés műsorvezető terjedelmes levélben emlékezett vissza Kertész Józseffel készített korábbi interjújára. „Természetes és lényemből is fakad, hogy nem kívánhatom senkinek a kínok kínját, ám ez esetben talán leírhatom: nem hiszem, hogy ezekért a gyilkosokért bárki is hullajtana akár csak egyetlen könnycseppet is” – írta a közösségi oldalán.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Ma, október 1-én, az Idősek napján, öleljük át idős szeretteinket (Amúgy ezt minden nap tegyük meg, hisz értünk éltek, élnek) Hirmagazin.eu

Géza

Példaértékű a magyar-szerb együttműködés

info

Az orvosokat is meglepték a koronavírustesztek eredményei

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!