Hirmagazin.eu
Főoldal » „Boldog vagyok Barbara mellett!” – Nyíltan felvállalta új szerelmét Jolly: ő csavarta el a mulatóssztár fejét
Bulvár

„Boldog vagyok Barbara mellett!” – Nyíltan felvállalta új szerelmét Jolly: ő csavarta el a mulatóssztár fejét

Budapest — Két hónapja szövődött szerelem a családjától elköltöző mulatóssztárés barátnője között, s ma már Tarcsi Zoltán, azaz Jolly (40) és új párja, Barbara (21) felvállalják a boldogságukat.

Egy ideje azt rebesgetik, hogy bár csak áprilisban költözött el a családi fészekből, a feleségétől, Suzytól (33) és közös kislányuktól, igen hamar rátalált a szerelem. Többször látták együtt a fiatal lánnyal, a bimbózó kapcsolat, a köztük izzó szikra feltűnt már korábban is a környezetüknek. Most azonban ők is nyilvánosságra hozták: együtt vannak. Jolly kedden tette fel az egy napig látható közös képeket az Instagram-oldalára, amit olvasóriporterünk kiszúrt, így jár neki a 10 ezer forintos jutalom. A fotók félreérthetetlen érzelmekről árulkodnak, hiszen a fiatal lány Jolly ölében ül, vagy éppen a szerelmes énekes lehel csókot Barbara arcára, ráadásul a kép sarkában egy piros szívvel tudatják a boldogságukat.

– A valódi érzelmeket nem lehet eltitkolni, de nincs is értelme. Boldog vagyok Barbara mellett! – kezdte a Blikknek Jolly, hozzátéve: szabad ember, mással is előfordult, hogy a szakítása után nem sokkal rátalált a szerelem.

Egy klipforgatáson találkoztak először, egymásra találtak, szép szerelem lett belőle /Fotó: Instagram

– Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt – árulta el Jolly, aki esetében nem is csoda, hogy belehabarodott a fiatal lányba, hiszen Barbara tavaly a Magyarok Világszépe versenyének második helyezettje volt.

– Korai lenne többet gondolni a kapcsolatunkba, mint ami van, de tény, együtt vagyunk – mondja Jolly, aki a házasságáról már nem akar beszélni, Suzynak és a kislányának nem szeretne fájdalmat okozni. 

– Barbarát még nem mutattam be a kislányomnak, ehhez sokkal több idő kell, nem akarom a kis Suzyt megzavarni, túl friss még ez a kapcsolat. A fiam, Szilveszter, akit a szárnyaim alá vettem és akivel együtt dolgozunk, már ismeri Barbarát, és elfogadta a kapcsolatunkat. A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok. Hiszen nem jó úgy élni, ha elfogynak a szép szavak, nincsen kedvesség, meghittség egy férfi életében. Az utóbbi idők negatív energiája Barbarának köszönhetően átváltozott abszolút pozitív irányba – tette hozzá Jolly, aki elárulta: a válása folyamatban van, de keresetet a bíróságra még nem adtak be. Egyeztetnek az ügyvédjeikkel, hogy mindent tisztázzanak a bontóperre.

Suzyt is kerestük, de nem kívánt nyilatkozni.

Dal született a románcból

A mulatószenész belevetette magát a munkába. Újra boldog, ami az alkotásban is új lendületet adott neki: új klip és lemez is készül, lesz rajta olyan dal, amit a kedvese ihletett. Jolly azt is elmondta, hogy Barbarával nem tervez duettet, mert szerinte az megmérgezné a kapcsolatukat. Korábban azt is elmondták a feleségével, Suzyval, hogy a történtek ellenére a színpadon együtt folytatják a munkát.

blikk

Hasonló hírek

Breaking: gyermeket vár Meghan Merkle

Mazsi

Durva, biciklis esések

info

Botrány: Kitálalt a magyar zenész eltitkolt szeretője!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------