Főoldal » „Boldog vagyok Barbara mellett!” – Nyíltan felvállalta új szerelmét Jolly: ő csavarta el a mulatóssztár fejét
Bulvár

„Boldog vagyok Barbara mellett!” – Nyíltan felvállalta új szerelmét Jolly: ő csavarta el a mulatóssztár fejét

Budapest — Két hónapja szövődött szerelem a családjától elköltöző mulatóssztárés barátnője között, s ma már Tarcsi Zoltán, azaz Jolly (40) és új párja, Barbara (21) felvállalják a boldogságukat.

Egy ideje azt rebesgetik, hogy bár csak áprilisban költözött el a családi fészekből, a feleségétől, Suzytól (33) és közös kislányuktól, igen hamar rátalált a szerelem. Többször látták együtt a fiatal lánnyal, a bimbózó kapcsolat, a köztük izzó szikra feltűnt már korábban is a környezetüknek. Most azonban ők is nyilvánosságra hozták: együtt vannak. Jolly kedden tette fel az egy napig látható közös képeket az Instagram-oldalára, amit olvasóriporterünk kiszúrt, így jár neki a 10 ezer forintos jutalom. A fotók félreérthetetlen érzelmekről árulkodnak, hiszen a fiatal lány Jolly ölében ül, vagy éppen a szerelmes énekes lehel csókot Barbara arcára, ráadásul a kép sarkában egy piros szívvel tudatják a boldogságukat.

– A valódi érzelmeket nem lehet eltitkolni, de nincs is értelme. Boldog vagyok Barbara mellett! – kezdte a Blikknek Jolly, hozzátéve: szabad ember, mással is előfordult, hogy a szakítása után nem sokkal rátalált a szerelem.

Egy klipforgatáson találkoztak először, egymásra találtak, szép szerelem lett belőle /Fotó: Instagram

– Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt – árulta el Jolly, aki esetében nem is csoda, hogy belehabarodott a fiatal lányba, hiszen Barbara tavaly a Magyarok Világszépe versenyének második helyezettje volt.

– Korai lenne többet gondolni a kapcsolatunkba, mint ami van, de tény, együtt vagyunk – mondja Jolly, aki a házasságáról már nem akar beszélni, Suzynak és a kislányának nem szeretne fájdalmat okozni. 

– Barbarát még nem mutattam be a kislányomnak, ehhez sokkal több idő kell, nem akarom a kis Suzyt megzavarni, túl friss még ez a kapcsolat. A fiam, Szilveszter, akit a szárnyaim alá vettem és akivel együtt dolgozunk, már ismeri Barbarát, és elfogadta a kapcsolatunkat. A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok. Hiszen nem jó úgy élni, ha elfogynak a szép szavak, nincsen kedvesség, meghittség egy férfi életében. Az utóbbi idők negatív energiája Barbarának köszönhetően átváltozott abszolút pozitív irányba – tette hozzá Jolly, aki elárulta: a válása folyamatban van, de keresetet a bíróságra még nem adtak be. Egyeztetnek az ügyvédjeikkel, hogy mindent tisztázzanak a bontóperre.

Suzyt is kerestük, de nem kívánt nyilatkozni.

Dal született a románcból

A mulatószenész belevetette magát a munkába. Újra boldog, ami az alkotásban is új lendületet adott neki: új klip és lemez is készül, lesz rajta olyan dal, amit a kedvese ihletett. Jolly azt is elmondta, hogy Barbarával nem tervez duettet, mert szerinte az megmérgezné a kapcsolatukat. Korábban azt is elmondták a feleségével, Suzyval, hogy a történtek ellenére a színpadon együtt folytatják a munkát.

blikk

Hasonló hírek

Nem kell a remetének 1 millió dollár!

info

A Drága örökösök színészénél rákot diagnosztizáltak – 30 kilót fogyott a betegség miatt

Mazsi

Sok év telt el, de most elmesélte a csinos magyar tévés, mit mondott neki tanáraként Havas Henrik

Géza