Hirmagazin.eu
Főoldal » Boldog akarsz lenni 2017-ben? Akkor ezeket ne csináld!
Életmód hírek

Boldog akarsz lenni 2017-ben? Akkor ezeket ne csináld!

Sze­ret­nél bol­do­gab­ban élni az új évben? Akkor elő­ször is ér­de­mes pár rossz szo­kást ki­gyom­lálni a na­pi­ren­ded­ből. Meg­mu­tat­juk, mit nem csi­nál­nak az ere­den­dően bol­dog em­be­rek!

Nem nézik túl gyakran a Facebookot

Tudjuk, hogy szokásoddá vált a postán a sorban, vagy a buszon is a Facebookot görgetni, mégis jobb, ha erről leszoksz. Mások bejegyzéseitől nem leszel boldogabb –sokkal jobban fogod érezni magad, ha inkább jelen vagy az életedben, és arra figyelsz, amit épp csinálsz. Ha minden üres pillanatodban matatnod kell valamivel, stresszes leszel – inkább tanulj meg néha belefeledkezni a semmittevésbe, például akkor, ha pár megállónyi távot kényelmesen végigülsz a buszon.

Boldog akarsz lenni 2017-ben Akkor ezeket ne csináld!
Fotó: Pinterest

Nem feledkeznek meg a pihenésről

A megtömött teendő lista már azelőtt stresszt kelt, hogy egyáltalán elindult volna a nap. A boldog emberek képesek néha nemet mondani, és úgy összeállítani a napi programjukat, hogy abban egy kevés pihenésnek is jusson hely. Ha végképp nincs időd, szakíts magadnak öt percet arra, hogy leülj egy csöndes sarokba, és vegyél néhány lassú, mély levegőt. A kilégzés legyen kétszer olyan hosszú, mint a belégzés. Így hamarosan lelassul a pulzusod is.

Nem veszik körül magukat panaszkodókkal

Ha vannak is olyan helyzetek, amikor nem te döntöd el, kivel szívsz egy levegőt, az esetek jó részében mégis te határozod el, kivel akarsz együtt lenni. Ha a beszélgetés átcsap panaszkodásba, egyszerűen mentsd ki magad belőle. Ez ugyanis nem segít, inkább csak plusz feszültséggel terheli meg a lelkedet és a kapcsolataidat, ráadásul a kedvedet is elrontja.

Boldog akarsz lenni 2017-ben Akkor ezeket ne csináld! 1
Fotó: Pinterest

Nem gyanakszanak mindenkire

Ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnék, a boldog emberek általában logikus magyarázatot keresnek a történtekre.Nem azt boncolgatják, ki a hibás, hanem azt, hogy miért történt, ami történt, és hogyan lehet megoldani. Ha valaki megsérti őket, akkor is megpróbálják megtalálni az okát annak, hogy a másik arra vetemedett, amit tett.

Nem hasonlítgatják magukat másokhoz

Nagyon felszabadító érzés, ha nem azon gondolkodsz naphosszat, mennyivel vagy lemaradva másokhoz képest. Valószínűleg semennyire, csak a közösségi médiában igyekszik mindenki tökéletes képet mutatni magáról.

Boldog akarsz lenni 2017-ben Akkor ezeket ne csináld! 2
Fotó: Pinterest

Nem irigylik mások sikereit

A boldog emberek olyan világot teremtenek maguknak, ahol nincs szükség az irigységre – épp ezért ha a barátjukat előléptetik, nem irigykednek, hanem őszintén gratulálnak. Pontosan tudják ugyanis, hogy bármikor megtörténhet velük is valami hasonló jó, és ők is örülnek majd az őszinte gratulációknak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

11 öregedésgátló titok a világ legidősebb orvosától: “Minden reggel megiszok egy pohár narancslevet, amibe beleteszek…”

Mazsi

Átadták a Junior Prima díjakat

Géza

Névnapok február 8.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------