Hirmagazin.eu
Tudástár - minden érdekesség

Böjte Csaba az első női öngyilkos merénylőről

Európa első öngyilkos merénylője, nyugat Európában született és itt is nőtt fel, 26 éves lány, itt végzi a tanulmányait, megkap mindent mit a jóléti társadalom minden elkényeztetett gyereknek megad, bulizik, főiskolába jár és lám nem az élet mellett dönt, nem kacagva, békésen dolgozva a férje oldalán gyermekeket akar szülni, hanem felrobbantja önmagát és a feje véres felkiáltójelként kirepül egy ablakon!

Böjte Csaba az első női öngyilkos merénylőről
Az elkeseredett, gyilkos bombázás helyett, úgy gondolom, hogy ma mindenki aki gyermekeket nevel, szülő, pap, tanár, politikus, mindenki el kellene csendesedjen, és nagyon mélyen el kellene gondolkodjon a történtekről! Van amin alázattal gondolkodjunk!

 Milyen világot teremtettünk, teremtünk ma is verejtékes munkával magunknak? Milyen az iskolarendszerünk, ha a padokból még ki sem került fiataljaink lemészárolják társaikat, ha ezeket a gyilkos fiatalokat a rendőrség ötezer golyóval, mint valami veszett állatokat kell levadássza?! Döbbenetes!

A terror hóhérai mind Európában nőttek fel, a mi iskoláinkban tanultak, a mi városainkban váltak felnőtté, sokan közülük nem is jártak soha keleten. Nagy – nagy alázattal el kell gondolkodnunk, mert sajnos nem csak azokban a Párizsban robbantó, gyilkoló fiatalokban, hanem sok sok fiatalban és bennünk felnőttekben is ott van a kisebb – nagyobb elégedetlenség iskoláinkkal, világunkkal, saját életünkkel szemben!

A jóléti társadalom óriási terhet rak a vállainkra, mi meg görnyedezünk alatta, fizessük a számláinkat, nincs időnk egymásra, magunkra! Rohanunk és nem szánunk időt az Istennel való találkozásra, kiégünk és csak nő, nő a feszültség az emberekben!

Jó lenne, ha bombázással meg lehetne oldani a világunk gondjait, de sajnos hiába fog meghalni sok-sok ember, mert ettől a felnövekvő generációk nem fognak megváltozni! Életvitelünket, iskoláinkat kellene gyökeresen megváltoztatni, mert másképp ez a kapzsi mohóság, ez az át nem gondolt rohanás, ez a semmittevő elkényeztetett diák élet újabb és újabb Hesznákat fog felszínre hozni, és pár hét alatt a terrorizmus útjára lökni!

Az elhunyt fiatalokért, áldozatokért és elkövetőkért imádkozva, Csaba t.

 

Forrás: tudnodkell

Hasonló hírek

A XVI. századi érmén rajta van a jövő!

Mazsi

Egészségünk megőrzése érdekében hallgassunk minél több zenét!

Mazsi

Egy gyertyával, egy fotóval és egy hajszárítóval valami eszméletlen szépet készít! Videó

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------