Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Bodrogi válaszolt Brigitte Bardot-nak: „Csókolom, majd mi védjük a vadakat!” – Szólj hozzá!

A francia világsztár a magyar vadászokat vette célba. Most visszalőnek.

Budapest—﷯Nem mentek el szó nélkül az ismert magyar vadászok Brigitte Bardot nekik címzett üzenete mellett. Bodrogi Gyula, Sági Szilárd és Csejtei Tamás, a Back II Black basszusgitárosa válaszolt a világsztárnak.

Még több külföldi hír

Nagy port kavart a hazai vadásztársadalomban médiánk tegnapi cikke, amelyben Brigitte Bardot vadászoknak írt üzenetét idéztük. A francia színésznő kézzel írt levélben osztotta ki a vadászokat, egyben a fővárosunkban zajló vadászati kiállítás résztvevőit.

„Szánalmas! Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát, menjetek ti a jó büdös fenébe!”

A szexszimbólumból lett állatvédő szavai felpaprikázták a vadászat hazai szerelmeseit. Bodrogi Gyula szerint a színésznőt megvezethették.

– A mondandója elejével maximálisan egyetértek, de a végével nagyon nem. Tisztelem Bardot művészetét, de valaki nagyon félrevezethette, ugyanis tudnia kéne, hogy csak ott van vad, ahol vadász is van, számos példa bizonyítja ezt – magyarázta a színész.

Afrikában például, ahol betiltották a vadászatot, kihaltak az állatok, mert ész nélkül irtották őket. A természet rendjében fenevadak vagyunk, mindenevők, ezt el kell fogadni.

Aki ész nélkül, puszta kedvtelésből öl, az egy rohadt szemét, de ez a vadászokra nem vonatkozik. Brigitte Bardot-t változatlanul szeretem, még ha el is küldött a fenébe, és remélem, megváltozik a véleménye. Volt egy nagyon jó barátom, aki azt mondta, majd akkor vadászik, amikor a nyúlnak is vadászpuskája lesz. Aztán az egyik legnagyobb vadász lett. Úgy hívták, Hofi Géza – mesélte a Blikknek Bodrogi, aki üzent is Bardot-nak:﷯ – Csókolom, imádom a művészetét, de ne foglalkozzon azzal, hogy védi a vadakat, majd mi védjük őket, és nem csak így, szóban!

Csejtei Tamás, a Back II Black gitárosa is döbbenten olvasta a színésznő sorait.

– A stílus maga az ember, és ez alapján Bardot meglehetősen agresszív. Mindig a szélsőségesekkel van probléma, a sötétzöldekkel, akik azt hiszik, hogy a vadászat az ölésről szól, holott ez nem így van.

Még több külföldi hír

Ha nem lenne vadászat, két év alatt egymilliósra nőne a vaddisznó-populáció, el lehet képzelni, mi lenne a következménye. Én úgy látom, egyre agresszívebbek a zöldek és az ilyen megnyilvánulások, ez az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a vadászoké.﷯Sági Szilárd gasztrokibic szerint a Bardot által emlegetett ökológiai egyensúly miatt van szükség a vadászatra.

Csejtei Tamás bántóan agresszívnak találja a levélíró stílusát / Fotó: InstagramCsejtei Tamás bántóan agresszívnak találja a levélíró stílusát / Fotó: Instagram

– Szívesen beszélgetnék a művésznővel hosszasabban erről, és arról, hogy ne dobálózzon súlyos szavakkal felkészületlenül olyan ember, akinek a szavaira ennyien figyelnek. Ha nem lennének vadászok, nem lenne vad sem, ha pedig nem ennénk húst, még több erdőt kellene kiirtanunk, hogy legyen hol élelmiszert termelni. Sokan szeretik felhozni ellenünk a vadászbaleseteket is, erre csak annyit mondanék, hogy megvágtam már én is magam a konyhában, pedig nagyon vigyáztam – szögezte le Sági Szilárd

Sági szerint az ökológiai egyensúly miatt van szükség a vadászokra / Fotó: TV2

Sági szerint az ökológiai egyensúly miatt van szükség a vadászokra / Fotó: TV2

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Komoly enyhítés és pici szigorítás jöhet, .. ma lesz végleges döntés

Géza

Rákos édesanyjának felejthetetlen átváltozást ad lánya, hogy mosolyt csaljon arcára – VIDEÓ

Mazsi

Kiderült, hogy mit vesznek a magyarok a boltokban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------