Főoldal » Bodrogi Gyula vallomása: így hódította el Törőcsik Marit az első férjétől – videó
Bulvár

Bodrogi Gyula vallomása: így hódította el Törőcsik Marit az első férjétől – videó

„Még kimondani is sok” – mondta Bodrogi Gyula az Elviszlek magammal forgatásán, amikor D. Tóth Kriszta szóba hozta közelgő, 85. születésnapját.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas művész saját bevallása szerint sokat változott az elmúlt évtizedekben: míg fiatalon meg akarta változtatni a világot, főleg a színházat, ma már inkább maradinak és minden tekintetben hűségesnek tartja magát. Szóba került a Törőcsik Marival való kapcsolata is a beszélgetés során. D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja a  magazin YouTube-csatornáján látható.

Első feleségével, Törőcsik Marival kilenc évig voltak házasok. Az akkor még főiskolás színésznőt a szintén színművészetis Bodrogi Gyula egy nappal az esküvője után hódította el az első férjétől. D. Tóth Krisztának azt is elmesélte, hogyan.

Közös barátunk, Csurka Laci mondta, hogy holnap lesz az esküvője a Tündérnek (így becézték egymás közt Törőcsik Marit a főiskolán – a szerk.). Mondtam, hogy hát az egy tévedés, Mari az én feleségem kell hogy legyen. Az esküvője másnapján kosárlabdázott a Laci, én pedig mondtam a Marinak, hogy menjünk el megnézni. És elmentünk, aztán visszafelé megbeszéltük, hogy az a tegnapi esküvő egy tévedés volt. Az egy rövid házasság volt. Mi ketten pedig ’56. december 7-én házasodtunk össze, még lőttek Budapesten, amikor mentünk esküdni.

 Bodrogi Gyula a válásuk után is jó barátságban maradt Törőcsik Marival, ahogy második feleségével, Voith Ági színésznővel is. A színész D. Tóth Kriszta kocsijában mesélt még „oroszverő” nagymamájáról is, illetve arról, hogyan mentette meg a munkaszolgálattól egy vekni kenyér. A főiskolás korában nagy lázadó hírében álló Bodrogi mára inkább maradinak vallja magát. Azt mondja, nem szereti, ha a régi dolgokat úgy újítják meg, hogy csavarnak rajtuk egyet. Ez a véleménye a Süsü, a sárkány készülő új részeiről is.

 „Amit Csukás István ír, az úgy lesz tökéletes, ahogy van” – mondta DTK-nak a műsor felvételén.

A teljes Elviszlek magammal adást itt nézheti meg:

blikk

Hasonló hírek

Baywatch főszereplői 26 év után így néznek ki

info

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti kapcsolata elég fura

Géza

Ezért tartott csak néhány percig Lajcsi tárgyalása – VIDEÓ

Mazsi