Image default
Bulvár

Bódi Guszti hihetetlen őszinteséggel mesélt a házasságáról: „44 éve nem tudom, kivel fekszem le”

Budapest — A modern világ folyamatosan alakítja a régi tradíciókat, de a lovári roma Bódi házaspár, Margó (57) és Guszti (60) a mai napig hűek az ősi szokásokhoz.

A mulatószenészek 44 éve élnek együtt, ám ahogy a NőComment! vasárnapi (Spektrum Home, 17 és 22 óra) adásának felvételén elárulták, sosem látták még egymást ruha nélkül.

– Negyvennégy éve nem tudom, kivel fekszem le, mert mindig sötét van – jelentette ki Bódi Guszti, akinek az a természetes, hogy még nem találkozott a meztelen igazsággal.

– Mi ebben nőttünk fel. Esküszöm, az édesanyámat se láttam soha ruha nélkül a bokájától felfelé.

A Fekete Szemek énekese a talkshow forgatásán elárulta, tudja, hogy mások számára ez meglepő lehet, ők azonban szeretnek így élni. Felesége, Margó szerint ennek pofonegyszerű oka van.

– Mi nagyon szemérmesek, szégyellősek vagyunk. Amióta a fiúknak elkezdett serkenni a bajuszuk, még fürdőruhára sem vetkőzünk előttük, strandon sem voltunk együtt – bizonygatta Bódi Margó, aki a Blikknek arról is mesélt, hogy a tradícióik a hétköznapi öltözködést is meghatározzák.

 – A szoknyának takarnia kell a térdet, de akkor is, ha leülünk, mert ha nem, az szexuális kihívásnak minősül. Szokásaink a mély dekoltázst sem engedik, így sosem veszek fel kivágott felsőt, mert nem hozhatom kellemetlen helyzetbe az uramat, például az asztalnál, a tálalásnál – magyarázta az énekesnő.

Margó elárulta, azért is mindennap tesz, hogy az ura szépnek lássa már reggel.

– Korábban kelek, hogy rendbe tegyem magam. Engem Guszti még kócosan, csipás szemmel nem látott! Kiengedni sem szoktam a hajam, valamennyire mindig össze van fogva. Igaz, így 57 évesen illene kontyot hordanom, hatvan felett pedig kendőt, de ezt már nem biztos, hogy betartom majd – nevetett Margó, kiemelve, Guszti sosem követelte meg a tradíciók betartását, saját indíttatásból teszi.

– Amikor Gusztihoz vendég jön, mi, asszonyok nem ülünk hozzájuk, maradunk a konyhában.

Családban marad a bizalmas

Meglepő szokás, de Bódi Margó elárulta, a lovári roma asszonyok „nem tartanak” közeli barátnőt sem.

– A barátnő az, aki minden titkot tud, de ő az első, aki elárul – jelentette ki az énekesnő.

– A család azonban szent, így nekünk általában a család nőtagjai a bizalmasaink, nekem a menyeim, a lánytestvéreim és Guszti lánytestvérei.

blikk

Hasonló hírek

Így beszélnek tájszólással a Tóth lányok (Videó)

info

Pápai Joci forgalmi dugót okoz, ha megjelenik – VIDEÓ

Mazsi

Dur­ván ki­akadt Dob­rády Ákos egy ri­por­terre

Edit