Image default
Bulvár

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea megerősítették a hírt: Szétköltöztek!

Senki sem sejtette, hogy hónapokkal ezelőtt válságba került a csinos tévés és rádiós műsorvezető kapcsolata.

Várkonyi Andrea már a nyáron elköltözött Bochkor Gáborral közös otthonukból. A TV2 csinos műsorvezetője vitte magával a lányukat, a 11 éves Nórit is. A hazai sztárvilág egyik legszebb párja 12 évet töltött együtt, és békés volt az elválás – tudta meg a Blikk. Talán ezért nem is vett észre senki semmit, Andi vidáman vezette a FEM3 Café műsorait, és Gábor is olyan volt a Music FM Önindítójában, mint mindig. Egyedül a legközelebbi ismerőseik tudták, hogy már nincsenek együtt.

A Blikk az érintetteket is megkereste, akik közös nyilatkozattal válaszoltak a lapnak.

A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól.

“Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!” – írták válaszukban.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

Nem pakol Pécsi Ildikó unokája, a házban várja a végrehajtókat

Mazsi

Elérte a női kapuzárási pánik a híres magyar sztárokat?

Mazsi

Robert de Niro vezette a BKV-buszt a XIII. kerületben

info