Hirmagazin.eu
Főoldal » Bochkor Gábor: “Én például, ha nézek tévét, megőrülök. A bugyuta kérdésektől egyszerűen falra mászok. Szoktam kommentálni, legyen az Istenes László, Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókusz konferálják”..
Bulvár

Bochkor Gábor: “Én például, ha nézek tévét, megőrülök. A bugyuta kérdésektől egyszerűen falra mászok. Szoktam kommentálni, legyen az Istenes László, Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókusz konferálják”..

Sok jót nem gondol a kollégáiról Bochkor Gábor, amit nem is tagad.

A Retro Rádió múlt heti élő adásában mondta el, hogy egyszerűen falra mászik a bugyuta kérdésektől, amelyek olykor elhangzanak kollégái szájából. A TV2 műsorvezetőjét, Istenes Lászlót emelte ki elsőként, de a Fókusz házigazdáit sem dicsérte meg, akiknek a nevét sem igen tudja.

– Én például, ha nézek tévét, megőrülök. A bugyuta kérdésektől egyszerűen falra mászok. Szoktam kommentálni, legyen az Istenes László, Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókusz konferálják, kivéve Barabás Évit, mert őt imádom. És azok mondanak valamilyen teljesen sületlenséget, én akkor minden rokonát felsorolom, elküldöm az anyjába. Jaj, de érdekes kérdés, tényleg ezt sikerült? Délután 4 óta bent vagy és este 8-ig ezt a kérdést sikerült kitalálni? Így beszélek, közben vágom a póréhagymát – hangzott az éles kritika Bocsi szájából, aki hozzátette: egyedül az autóban van nyugta, ott nem idegesíti a szakmaiatlanság. Aztán eszébe jutott, hogy mégis. Ráadásul a közvetlen kollégáitól sem tart, Nyerges Izának és Dénes Tamásnak is beszólt.

– Bár az Izát is szoktam cikizni. (…) Meg egyébként, ha szerdánként délután három után bekapcsolod a Dénes Tomit, egy órán belül tuti, hogy rövid szoknyás csajokról beszél, hogy azt milyen jó nézni – viccelődött a rádiós. Nagy meglepetésre Sebestyén Balázs ezúttal kimaradt a szórásból.

blikk

hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Új szerelem: Zacher Gábor először beszélt a válásáról

Mazsi

Újra szerelmes Schumacher exfelesége

Géza

Fluor Tomi: Mi magunk is bohócok vagyunk

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!