Hirmagazin.eu
Főoldal » Biztonság és fokozott rendőri jelenlét, a fővárosi karácsonyi vásárokon! (Olvasd el és nézd meg!)
Belföldi hírek

Biztonság és fokozott rendőri jelenlét, a fővárosi karácsonyi vásárokon! (Olvasd el és nézd meg!)

A szélsőséges cselekmények, a zseblopások megelőzése, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében állandó a rendőri jelenlét a budapesti karácsonyi vásárokon. (2017. 11. 20., hétfő, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

NYÍLT ÉS LEPLEZETT RENDŐRI JELENLÉT MELLETT TECHNIKAI AKADÁLYOKKAL IS BIZTOSÍTJA A BRFK A FŐVÁROSI KARÁCSONYI VÁSÁROKAT!

Az év végi ünnepek közeledtével a főváros több pontján is karácsonyi vásárok nyílnak, amelyek jelentős számú vásárlót, turistát, illetve látogatót vonzanak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei, illetve civil ruhás nyomozói nyílt és leplezett jelenléttel egyaránt jelen vannak a fővárosi vásárokon, illetve azok közvetlen közelében. A rendőri jelenlét célja az általános bűnmegelőzésen túl a zseblopások megakadályozása, megelőzése, valamint a vásárok biztonságának növelése, a közrend és közbiztonság fenntartása, a látogatók szubjektív biztonságérzetének erősítése.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szélsőséges cselekmények megelőzése, valamint a vásárra látogatók biztonsága érdekében idén fizikai akadályokat, beton terelőelemeket helyezett ki, amelyek a korábbi években tapasztaltakhoz képest is tovább növelik a biztonságot. A terelőelemek célja, hogy a rendőrség az élőerős jelenlét mellett, fizikai akadályokkal is erősítse a látogatók biztonságát, megakadályozza a tömegbe történő behajtásokat. A biztonság erősítése érdekében a rendőrség – a társszervekkel együttműködve – a nyílt rendőri jelenlét mellett, állandó leplezett jelenlétet is biztosít a karácsonyi vásárokon, valamint azok közvetlen közelében.

Felhívjuk a vásárra látogatók figyelmét, hogy értékeiket, pénztárcájukat ne hagyják elöl, táskájukat ne hagyják őrizetlenül, mert a tolvajok ezekre a helyzetekre figyelnek fel elsősorban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az áldozattá válás megelőzése érdekében kéri a gépjárművel érkezőket, hogy a gépjárművek utasterében, vagy egyéb látható helyen semmilyen értéktárgyat ne hagyjanak. A korábban megvásárolt ajándékokat lehetőség szerint ne a gépjárművek utasterében tárolják!

A balesetek megelőzése érdekében kérjük, hogy a vásárok környékén mind a gépjárművel, mind a gyalogosan érkezők fokozott körültekintéssel közlekedjenek, a megnövekedett forgalom miatt a szokásosnál nagyobb odafigyeléssel és türelemmel legyenek egymás iránt. A járművezetőknek és a gyalogosoknak is sokkal körültekintőbben kell közlekedniük, mert a téli időszakban jelentősen megváltoznak a közlekedési viszonyok!

Legyünk figyelmesebbek, vigyázzunk egymásra!

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Átalakulnak a 2016/17-es tanévtől a szakképző iskolák

info

Bombát találtak tegnap délután a fővárosban, a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren

Géza

200 kilós zsírszörnyet találtak a budapesti csatornában

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------