Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Bizonyító erejű fotók: a rajongók nem hisznek a szemüknek
rajongók nem hisznek a szemüknek 2

Bizonyító erejű fotók: a rajongók nem hisznek a szemüknek

Hirdetés

forrás: dailymail.co.uk

Felhagyhat mindenki a találgatással, most már biztos, hogy a színésznő nem csak a fiúkat szereti.

Most már biztosan lehet tudni, hogy Kristen Stewart a másik csapatban is játszik, hiszen ő és barátnője, a francia énekesnő, SoKo Párizs utcáin csókolták meg egymást.

rajongók nem hisznek a szemüknek

Kristen Stewart és barátnője, SoKo. Fotó: Getty Images

A nyilvánosság előtti beismerés már évek óta váratott magára, hiszen az Alkonyat sztárja körül nem legyeskednek a pasik, viszont lány barátok annál inkább. Eddig senki nem tudta eldönteni, hogy Stewart csak passzióból jár-e kézen fogva ugyanazon nem képviselőivel, vagy esetleg romantikus szálak fűzik őt hozzájuk. Most azonban kivételt tett és leleplezte viszonyukat.

Nem csoda egyébként, hogy a színésznő rajongói nem akarnak hinni a szemüknek, hiszen a dédelgetett tündérmese, miszerint Kristen és Robert Pattinson újra egymásra találnak majd, még mindig kísért. Pedig, ha az igazság nem is olyan tetszetős, be kell látnunk, hogy a sármőr FKA Twigs oldalán találta meg a boldogságot, Stewart pedig átigazolt. Hogy mennyi időre? Az bizonytalan, hisz nem árt felidézni, hogy Lindsay Lohan és Miley Cyrus is őrölt már mindkét malomban.

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: