Hirmagazin.eu
Főoldal » Bizonyító erejű fotó: Ezt a sármos férfit szereti Kárpáti Rebeka
Bulvár

Bizonyító erejű fotó: Ezt a sármos férfit szereti Kárpáti Rebeka

Négy hónappal jegyessége felbontása után újra boldog Kárpáti Rebeka. A FEM3 Café gyönyörű műsorvezetőjét a legfontosabb hazai divatgálára is elkísérte 28 éves szerelme. A Ripost kiderítette, kibe habarodott bele a 25 éves szépség.

Végleg lezárta a múltját Kárpáti Rebeka, aki új férfival az oldalán jelent meg hazánk legfontosabb divateseményén a hétvégén. A Ripost megtudta, hogy a gyönyörű műsorvezető teljesen belehabarodott egy itthoni sztárfodrászba, Frohner Ferencbe, aki a Budapest Central European Fashion Week-re is elkísérte kedvesét.

Az újdonsült szerelmesek nyíltan vállalták, hogy egy párt alkotnak. A divatgála alatt szinte végig elválaszthatatlanok voltak, kéz a kézben jártak, ölelkeztek, szeretgették egymást, és egy-egy forró csók is elcsattant közöttük. A pikáns felvételekkel kapcsolatban a Ripost természetesen felkereste Kárpáti Rebekát, aki szűkszavúan megerősítette, hogy újra boldog, de részletekbe egyelőre nem kívánt bocsátkozni.

Fotó: Profimedia

„Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm, hogy megkerestetek. Igen, együtt vagyunk, de mivel megfogadtam, hogy teljesen elzárom a magánéletemet a nyilvánosság elől, ezért most nem szeretnék nyilatkozni. Ne haragudjatok” – mondta el a Ripost-nak Rebeka, akinek a hangjából is egyértelműen kihallatszott, hogy újra két méterrel a felhők fölött jár.

Bár a FEM3 Café csinos házigazdája titkolózik az új szerelemmel kapcsolatban, a Ripost utánajárt annak, hol és hogyan ismerkedhetett össze a páros.

Forrás: Ripost.hu

Fotó: Szabolcs László

 

Hasonló hírek

Meghökkentő családi titkot árult el Zoltán Erika

Mazsi

Kiadták Avicii utolsó albumát – hallgasd meg Te is! – videó

Géza

Vujity Tvrtko megható levelet írt Gesztesi Károlynak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!