Image default
Bulvár

Bizonyító erejű fotó: Ezt a sármos férfit szereti Kárpáti Rebeka

Négy hónappal jegyessége felbontása után újra boldog Kárpáti Rebeka. A FEM3 Café gyönyörű műsorvezetőjét a legfontosabb hazai divatgálára is elkísérte 28 éves szerelme. A Ripost kiderítette, kibe habarodott bele a 25 éves szépség.

Végleg lezárta a múltját Kárpáti Rebeka, aki új férfival az oldalán jelent meg hazánk legfontosabb divateseményén a hétvégén. A Ripost megtudta, hogy a gyönyörű műsorvezető teljesen belehabarodott egy itthoni sztárfodrászba, Frohner Ferencbe, aki a Budapest Central European Fashion Week-re is elkísérte kedvesét.

Az újdonsült szerelmesek nyíltan vállalták, hogy egy párt alkotnak. A divatgála alatt szinte végig elválaszthatatlanok voltak, kéz a kézben jártak, ölelkeztek, szeretgették egymást, és egy-egy forró csók is elcsattant közöttük. A pikáns felvételekkel kapcsolatban a Ripost természetesen felkereste Kárpáti Rebekát, aki szűkszavúan megerősítette, hogy újra boldog, de részletekbe egyelőre nem kívánt bocsátkozni.

Fotó: Profimedia

„Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm, hogy megkerestetek. Igen, együtt vagyunk, de mivel megfogadtam, hogy teljesen elzárom a magánéletemet a nyilvánosság elől, ezért most nem szeretnék nyilatkozni. Ne haragudjatok” – mondta el a Ripost-nak Rebeka, akinek a hangjából is egyértelműen kihallatszott, hogy újra két méterrel a felhők fölött jár.

Bár a FEM3 Café csinos házigazdája titkolózik az új szerelemmel kapcsolatban, a Ripost utánajárt annak, hol és hogyan ismerkedhetett össze a páros.

Forrás: Ripost.hu

Fotó: Szabolcs László

 

Hasonló hírek

Tragikus hírt közöltek az Omega tagjával: daganata van

Mazsi

Tüneményes Kate Hudson újszülött kislánya – itt az első fotó

Géza

A premieren derült ki, hogy Angelina Jolie megváltoztatta a nevét

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------