Image default
18+

Bizarr: temetőben szexelő párt videóztak le – videó

Írország – A temető kellős közepén kezdett el szexelni egy szerelmes pár, légyottjukat pedig a sírkert egyik felháborodott látogatója videóra is vette.

Egy meglehetősen bizarr dologra lett figyelmes egy ír nő szeptember 10-én a corki St Michael’s temetőben, amikor édesanyja sírjához látogatott ki. A hölgy egy szexelő párt látott, akik éppen egy síron estek egymásnak, az erről készült felvételét pedig a RedFM nevű rádiónak továbbította – írja az IrishCentral beszámolója nyomán a 24.hu.

Mint írta, az esetet tiszteletlen dolognak találta, a szexelő pár azonban úgy tűnik, egyáltalán nem szégyellte magát azért, ami történt: úgy hancúroztak egymással, mintha nem is egy temetőben lettek volna.

SEX IN GRAVEYARD

SEX IN A GRAVEYARD"Hi Neil, I visited my mother’s grave last night in St Michael’s graveyard and came across two people having sex on a grave. I was horrified but they didn’t seem to care. If it had been my mother’s grave I wouldn’t have been responsible for what I would have done. I took out my phone in the hope it would shame them. This was 7.15 pm. It was an absolute disgrace, dogs wouldn’t behave like that. I have only buried my mother, it was shameful carry on in our graveyard"1850 104 106 / [email protected]

Közzétette: Corks RedFM 104-106 – 2019. szeptember 11., szerda

Úgy tudni, a temető vezetősége is értesült az esetről, a felvételt azonban nem nézték meg, s bár a temetőben is van felszerelve néhány kamera, a szexelő párt azonban nem egyik sem örökítette meg, mert a temető külső területén került sor a légyottjukra.

blikk

Hasonló hírek

Hihetetlen, de ő 2017 leghűségesebb jóképű pasija! – VIDEÓ

Mazsi

Azt érezte, hogy az anyja telepatikusan molesztálja, ezért megkéselte! 18+

Mazsi

Megrázó felvétel egy utcára kidobott újszülött megmentéséről – VIDEÓ

Edit