Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Bizarr lelet: Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon?
Bizarr lelet Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon
A kopott falfestményeket vízzel kellett meglocsolni, hogy színei ismét élénken látszódjanak

Bizarr lelet: Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon?

Hirdetés

A leg­újabb tech­no­ló­gia se­gít­sé­gé­vel a ku­ta­tók ké­pe­sek vol­tak meg­ha­tá­rozni a korát egy bi­zarr, ősi bar­lang­rajz­nak In­di­á­ban, ame­lyen fel­te­he­tően ide­gen lé­nye­ket és jár­mű­vü­ket pró­bál­ták meg­örö­kí­teni őse­ink…

A színes festékekkel készített jeleneteken, a pálcikaemberek közt több különleges lény látható együtt egy korong alakú objektummal egy indiai barlangrendszerben. A festményeket, mint a vizsgálatokból kiderült, 10 000 évvel ezelőtt a barlang lakói készítették, akik feltehetően élőben láttak ilyen túlvilági lényeket.

Bizarr lelet Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon

A kopott falfestményeket vízzel kellett meglocsolni, hogy színei ismét élénken látszódjanak

Az indiai archeológiai hivatal az Egyesült Államokból kért fel szakembereket, hogy legyenek a segítségükre abban, hogy többet is megtudhassanak a furcsa barlangi festményekről. A nyugati kutatók kíváncsiságát természetesen egyből felkeltették a leletek, mert sok hasonlóságot véltek felfedezni a 10 ezer éves képek, és napjaink ufóészlelései között.

Bizarr lelet Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon 1

Furcsa űrjármű, vagy valamilyen misztikus törzsi szimbólum?

Szerintük a bennszülöttek, akik a festményeket készítettek, birtokában voltak annak az információnak, hogyan néztek ki ezek a fantasztikus lények, és azok járművei.

Lehetséges, hogy a 10 ezer évvel ezelőtt, ezen a területen élt emberek tényleg találkoztak ezekkel a különös lényekkel, akiket később meg is örökítettek a barlang falán?

Tekintettel arra, hogy hasonló festmények megtalálhatóak a Föld más pontjain is, az a feltevés elég valószínűnek tűnik, hogy az idegenek több ezer évvel ezelőtt meglátogattak minket…

Bizarr lelet Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon 2

Az idegenek: egyikük sisakban és fegyverrel a kezében…

Az indiai barlangrendszer környékén élő bennszülöttek körében élnek még ősi történetek. Eszerint egykor a “rohela emberek”, vagy más néven “a kis méretűek”, az égből érkeztek a Földre, egy kerek, repülő szerkezeten. Több embert is elfogtak, és magukkal hurcolták őket az égbe. A szemtanúk a barlang falaira festették fel a történetet, hogy az elraboltak emléke sose vesszen a feledés homályába.

A barlangban látható figurák arcáról különös módon hiányzik az orr és a száj, végtagjaikon az ujjak furcsán szétállnak. Néhány képen űrruhaszerű öltözetet és egy űrjárművet is fel lehet ismerni.

Vajon tényleg idegen lényeket próbáltak lefesteni, vagy csak az élénk fantáziánk játszik velünk…

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: