Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Bizarr formájú ufó tűnt fel a felhős égbolton! – VIDEÓ
Bizarr formájú ufó tűnt fel a felhős égbolton!

Bizarr formájú ufó tűnt fel a felhős égbolton! – VIDEÓ

Hirdetés

A lel­kes össze­es­kü­vés-el­mé­let gyár­tók sze­rint ez a folyó fe­lett fel­buk­kanó ufó ékes bi­zo­nyí­téka a föl­dön­kí­vü­liek lé­te­zé­sé­nek.

Teljesen lázba hozta az ufóhívőket az a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenség, ami egy borús napon tűnt fel az égen a Massachusetts állambeli Medforban – írja a Mirror.

A szokatlan, T-alakú repülő tárgyat egy laikus férfi szúrta ki, aki meglepettségében először szóhoz sem jutott, majd videóra vette a semmihez sem hasonlítható látványt.

A felvételt később elküldte a földönkívüliek észlelésére specializálódott Secure Team 10 szakértőjének, aki a következőkkel magyarázta az esetet:

“Az ufó először egy felhős napon bukkant fel, a videó készítője pedig egyből félreállt autójával, hogy megörökítse. Fogalma sem volt, hogy mi lehet, mivel a felhők félig eltakarták. Még azt is hihette, hogy egy nagy hőlégballon! De nem az volt…”

– magyarázta a lelkes ufóvadász, aki szerint az is kizárt, hogy egy állami harci repülő, vagy bármi hasonló látható a felvételen. Csapatuk ugyanis szoros kapcsolatban áll a katonai légierővel, így biztosak benne, hogy nem létezik ilyen alakú járművük.

“A felvétel készítője sok hasonló tárgyat látott már az elmúlt 2-3 hónapban, ám olyan hirtelen köddé váltak, hogy eddig nem tudta őket levideózni. Most végre sikerült!”

A Secure Team 10 szakértője szerint a legérdekesebb az, hogy a furcsa formájú űrhajó egyáltalán nincs kivilágítva, így csak nappal, esetleg alkonyatkor látható.

Amikor leszáll az éj, úgy szeli át az égboltot, hogy még a körvonala sem kivehető!

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: