Bulvár

Bíróságra ment Hujber felesége: Támadás történt, a színész megszólalt!

Bíróságra ment Hujber felesége: Támadás történt, a színész megszólalt!

Vajon mi történt pontosan a házaspár között? Cynthia szeretné végigvinni a kínos ügyet a bíróságon! Mi lesz ebből?

Egyedül, de elszántságot sugározva érkezett meg a Szentendrei Járásbíróság épülete elé péntek reggel fél kilenc előtt Hujber Ferenc felesége, Cynthia.

A hölgy magánvádas eljárásban tett feljelentést férje ellen könnyű testi sértés vétsége miatt, az első meghallgatást pedig most tartották meg az ügyben.

Ahogy várható volt, Hujber Ferenc nem jelent meg a békéltető találkozón, hiszen néhány hete a kanadai Vancouverbe költözött. A színész egyáltalán nem képviseltette magát, még az ügyvédjét sem küldte el maga helyett. Igaz, a feljelentettnek hivatalosan nem is kellett részt vennie a békéltetőn.

Cynthia azonban dönthetett: ha elmegy a bíróságra, akkor folytatódik az eljárás, ha távol marad, akkor megszüntetik az ügyet. A feleség azonban úgy tűnik, elszánt, nem hátrál meg a jogi procedúra folytatása elől.

Cynthia nyugodtan lépett be a bíróság épületébe, higgadtan viselkedett, nyilatkozni azonban nem kívánt. Egyedül érkezett, nem kísérte sem ügyvéd, sem hozzátartozó.

A Blikk értesülései szerint Hujber felesége korábban egyszer már beadta a válókeresetet, ám akkor valamilyen okból elakadt a folyamat, ám a közelmúltban újra benyújtotta a dokumentumokat. Úgy tűnik, 13 év után szeretné lezárni a színésszel közös életét, néhány hónapja már külön is élnek.

Bíróságra ment Hujber felesége Támadás történt, a színész megszólalt! 1

A sértett fél hiába tett feljelentést férje ellen, nem akar konfliktust, mind­össze azt szeretné megelőzni, hogy újra megismétlődjenek a jelenetek. Hujber Ferenc az üggyel kapcsolatban röviden üzent a Blikknek, mind­össze annyit árult el, hogy béke van otthon.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Szinetár Dóra nagyon komoly döntést hozott, most dőlt el a sorsa

Mazsi

Ezért nem csajozik Király Viktor

Mazsi

A tini bálvány újabb balhéba keveredet: törtek-zúztak a villában

info