Image default
Külföld

Bevándorlók támadtak az Informátor stábjára a frankfurti forgatás során!

Be akarták mutatni a németországi állapotokat. Hát sikerült! Na ILYEN országot és kultúrát nem akarunk mi, magyarok!

A magyarok bevándorlással kapscolatos hozzáállására sokan mintaként tekintenek németországban.

No, nem a politikai vezetők, hiszen ők továbbra is egyre több bevándorlót toloncolnának BE az országba, folyamatosan elárasztva az bből nem kérő társadalmakat ezekkel az antiszociális elemekkel.

Az Informátor stábja ellátogatott Németországba, hogy képet kapjon a jelenlegi német állapotokról, és arról, hogy hogyan is fest ma egyes német nagyvárosok “képe”.

Amit tapasztaltak, azon szinte mindenki elborzadt.

Egy statisztikai is napvilgáot látott, ami szintén sokkoló: eszerint a lakosságnak több mint 50%-a már bevándorló, főleg muszim. Vagyis egyetlen geneerációváltáson belül túlnyomó többségbe kerülhetnek ott a muszlimok.

A stábot nem kímélte a nagy német valóság, még inzultáció is volt: egy muszlim férfi interjú közben rontott neki az Informátor operatőrének, majd elrohant.

“Az ideérkező embereknek az lenne az első dolga, hogy megtanuljanak németül, a német nyelv tökéletes elsajátítása szerintem a legfontosabb. Ezt követően természetesen be kell illeszkedniük, én elhiszem, hogy ez nagyon nehéz, mivel ahonnan érkeznek teljesen más kultúra. Hatalmas nehézség, ezt mindannyian tudjuk.” – mesélték a lakosok Münchenben és Frankfurtban.

A muszlim toleranciát az is jól mutatja, hogy miközben az Informátor interjút készített a német Identitás Mozgalom egyik aktivistájával a muszlim térhódításról, megtámadta a stábot egy bevándorló, aki tettét követően elrohant. 

Hogy hova vezet ez az egész majd?

A német önfeladáshoz: állítják sokan. Ha ugyanis a németek nem tesznek semmit a saját országuk megvédése érdekében, akár a saját vezetőikkel szembe menve, akkor el fognak veszi.

OSZD MEG másokkal is! Hirmagazin.eu

Forrás: avilagtitkai.com

Hasonló hírek

Közel 15 ezer egyiptomi menekült haza Líbiából a lefejezések miatt

info

Nyílt lázadás Merkel ellen!

Mazsi

Mit keres Soros Afrikában? – Képzések, politikai zavarkeltés és véres gyémántok.. Oszd meg!

Géza