Hirmagazin.eu
Főoldal » Betörtek Kökény Attiláékhoz, nagy becsben tartott tárgyat vittek el
Bulvár

Betörtek Kökény Attiláékhoz, nagy becsben tartott tárgyat vittek el

Ellopták Kökény Attila fiának biciklijét. Az énekes pestszentlőrinci házának kertjébe szerdára virradóra lopózott be az elkövető vagy elkövetők, és gondolkodás nélkül elvitték az első tárgyat, amit megláttak: az énekes fiának nagy értékű kerékpárját. Attila rögtön feljelentést tett a rendőrségen, ő is és a családja is mérhetetlenül elkeseredett.

Két éven át spórolt arra a nagy értékű biciklire Kökény Attila fia, amit péntek hajnalban egyelőre ismeretlen tettesek kiloptak a pestszentlőrinci házuk kertjéből. Az énekes fia, Lajos éveken át minden zsebpénzét azért tette félre, hogy szert tehessen a menő járgányra, ezért most ő és a családja is nagyon el vannak keseredve.

„A fiam nagyon vágyott egy márkás biciklire, ám mivel a feleségemmel azt valljuk, hogy a pénzt meg kell becsülni, nem vettük meg neki rögtön. A zsebpénzéből és a születésnapra, ünnepekre kapott összegekből spórolta össze az árát, és nagyon örült, amikor a bicikli végre az övé lett” – mondta el a Ripost-nak Attila, aki álmában sem gondolta volna, hogy a lakóövezetükben ilyesmi megtörténhet.

Fotó: Ezt a típusú biciklit keresik Kökény Attiláék

„Csütörtök este a fiam sokáig bringázott kint, és bár mindig elzárjuk a kerékpárokat a garázsba, ezúttal kint hagyta a kertben. Reggelre azonban hűlt helye lett. Mélységesen meg vagyok döbbenve és nagyon csalódott vagyok, hiszen tizenkét éve lakunk a csendes, kertvárosi környéken, de soha még csak hasonló sem fordult elő. Megtettük a feljelentést a rendőrségen. Itt jóravaló, becsületes emberek élnek, ezért is bízom benne, hogy valaki látott valamit, és valahogy visszajut hozzánk a kisfiam nagy becsben tartott bringája„ – fogalmazott az énekes, aki arra kér mindenkit, hogyha tud valamit a képen látható kerékpárról, lépjen vele kapcsolatba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Pártos Csilla őszinte vallomása: ezért döntött úgy, hogy kibékül Pécsi Ildikóval

Mazsi

Gyász: meghalt az amerikai sorozatsztár, itthon is tucatnyi filmjét ismerjük

Mazsi

Pápai Joci drámai vallomása: “Mit akarok én, amikor még a családomat sem tudom fenntartani?”

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!