Image default
Külföld

Betiltották az iskolatáskát az egyik középiskolában, így reagáltak a tanulók

Betiltották az iskolatáskák viselését egy angliai középiskolában, az egyik diák pedig egészen elképesztő módon tiltakozott a döntés ellen.

Az iskolában azt a döntést hozták, hogy a diákok csak addig hordhatnak magukon iskolatáskát, ameddig bemennek az intézménybe, illetve onnann haza, a tanítási órák között tilos a táska viselése. Az iskola vezetése a döntést azzal indokolta, hogy a gyermekek táskái nagyon nehezek, így komoly egészségügyi károkat okozhat a nagy és nehéz táskák állandó cipelése. Azt javasolják az iskola diákjainak, hogy az iskolában csak arra a tanórára szükséges eszközök, könyvek és íróeszközök legyenek a tanulóknál, ahova éppen tartanak.

Az új rendeletet nem minden diák fogadta kitörő lelkesedéssel. Egy tanuló úgy fejezte ki a felháborodását a tilalom miatt, hogy egy mikrohullámú sütőbe pakolta a könyveit, a tanszereit, majd azt cipelve járkált óráról órára. A diák szerint nem tesznek jót ezzel a tiltással a tanulóknak, sőt, akár a nebulók jegyei is rosszabbodhatnak, emellett borzasztó rossz is a felszereléseket kézben cipelni a folyosókon. A fiú egy petíciót indított a tilalom ellen, amit pár napon belül 463 szülő és diák alá is írt, alátámasztva azt, hogy nevetséges, ha a diákok nem hordhatnak iskolatáskát magukkal.

(DailyMail)

Hasonló hírek

Velence még mindig küzd az árral, a Szent Márk téren térd fölötti magasságig ér a víz

Géza

Szigorú korlátozás Franciaországban

Géza

Álmukban haltak meg a szálloda lakói, szörnyű ami történt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------