Hirmagazin.eu
Főoldal » Betelt a pohár: II. Erzsébet 72 órát adott Meghannak és Harrynek – Káosz a palotában
Bulvár

Betelt a pohár: II. Erzsébet 72 órát adott Meghannak és Harrynek – Káosz a palotában

A hercegi pár távozásába beleroppanhat az udvar, Harry szóba sem áll a családjával.

Az angol királynő megelégelte az unokája körüli botrányokat. II. Erzsébet 72 órát adott arra, hogy egyezség szülessen a királyi családdal szakító hercegi pár, Harry és Meghan, illetve az udvar között. Azt kell tisztázni, milyen szerepe lesz a későbbiekben az udvarnak hátat fordító házaspárnak a dinasztiában. Az idő sürget, hiszen Harry napokon belül Kanadába utazik felesége után, és még csak utalást sem tett arra, hogy valaha is visszatérne Angliába – írja a Sun.

II. Erzsébet ünnepi beszédekor egyetlen fotót sem tett ki Harryékről / Fotó: MTI

A 93 éves uralkodónő abban reménykedik, hogy a krízis nyomán olyan egyezséget sikerül kötni a lázadó hercegi párral, amely mintául szolgálhat azoknak a királyi sarjaknak is, akik a trónöröklési lista végére kerülnek, és inkább civil életet választanák. Azt azonban senki sem tudja, Harry egyáltalán reagál-e az ajánlatra, hiszen a sokkoló bejelentés óta sem a királynővel, sem az apjával nem állt szóba. A családban már nem is reménykednek abban, hogy Meghan, aki a 7 hónapos Archie-val hagyta el az országot, valaha is visszatér Angliába.

A hercegi pár ismerősei szerint Meghan és Harry úgy érzik, bejelentésük után valósággal kiűzték őket az országból, olyan gyűlölethullámmal kellett szembesülniük. Most abban reménykednek, hogy a szakítás ellenére megtarthatják a sussexi hercegi címet és az azzal járó javadalmazást, ami a királynő nászajándéka volt. Ugyanakkor bírálóik szerint erre nem érdemesek, mivel Meghan hatására a nevüket akarják pénzzé tenni, ami méltatlan az uralkodói családhoz.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI

Hasonló hírek

Eltemették Gesztesi Károlyt

Mazsi

A család szerint a színész nem törődik daganatos betegségével

info

Meghan Markle szerint barátai figyelmeztették, hogy ne menjen hozzá Harry herceghez

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------