Image default
Bulvár

Betelt a pohár: II. Erzsébet 72 órát adott Meghannak és Harrynek – Káosz a palotában

A hercegi pár távozásába beleroppanhat az udvar, Harry szóba sem áll a családjával.

Az angol királynő megelégelte az unokája körüli botrányokat. II. Erzsébet 72 órát adott arra, hogy egyezség szülessen a királyi családdal szakító hercegi pár, Harry és Meghan, illetve az udvar között. Azt kell tisztázni, milyen szerepe lesz a későbbiekben az udvarnak hátat fordító házaspárnak a dinasztiában. Az idő sürget, hiszen Harry napokon belül Kanadába utazik felesége után, és még csak utalást sem tett arra, hogy valaha is visszatérne Angliába – írja a Sun.

II. Erzsébet ünnepi beszédekor egyetlen fotót sem tett ki Harryékről / Fotó: MTI

A 93 éves uralkodónő abban reménykedik, hogy a krízis nyomán olyan egyezséget sikerül kötni a lázadó hercegi párral, amely mintául szolgálhat azoknak a királyi sarjaknak is, akik a trónöröklési lista végére kerülnek, és inkább civil életet választanák. Azt azonban senki sem tudja, Harry egyáltalán reagál-e az ajánlatra, hiszen a sokkoló bejelentés óta sem a királynővel, sem az apjával nem állt szóba. A családban már nem is reménykednek abban, hogy Meghan, aki a 7 hónapos Archie-val hagyta el az országot, valaha is visszatér Angliába.

A hercegi pár ismerősei szerint Meghan és Harry úgy érzik, bejelentésük után valósággal kiűzték őket az országból, olyan gyűlölethullámmal kellett szembesülniük. Most abban reménykednek, hogy a szakítás ellenére megtarthatják a sussexi hercegi címet és az azzal járó javadalmazást, ami a királynő nászajándéka volt. Ugyanakkor bírálóik szerint erre nem érdemesek, mivel Meghan hatására a nevüket akarják pénzzé tenni, ami méltatlan az uralkodói családhoz.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI

Hasonló hírek

Újabb nyolcezer méter feletti hegycsúcsok megmászására készülnek magyar hegymászók

Géza

L.L. Junior műsorvezetőként debütál

info

Iszak Eszti: „Krisztián örökre a kistesóm marad”

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------