Hirmagazin.eu
Főoldal » Betegsége miatt végrendeletet ír Klapka György fia: ez áll benne a vagyonáról
Bulvár

Betegsége miatt végrendeletet ír Klapka György fia: ez áll benne a vagyonáról

Budapest — Édesapja, Klapka György (†88) halála után két évvel sem találja a helyét az Aranyember legkisebb fia.

Édesapjáról, Klapka Györgyről most is több emléket őríz a vitrinjében

Édesapjáról, Klapka Györgyről most is több emléket őriz a vitrinjében

Dennis (32) elkeseredett: barátja, szerelme kihasználta, de testvéreire sem igazán számíthat. Betegsége miatt kénytelen végrendelkezni, de nem rokonokra, hanem egy macskamenhelyre hagyná vagyonát.

Klapka legkisebb fia az egyetlen a gyerekek közül, akinek nincs családja. Bár az örökség szétosztása óta anyagilag rendbe jött, mégsem boldog.

–Egyedül vagyok, mint az ujjam, csupán a Mia Alapítványtól örökbe fogadott cicáimtól kapok önzetlen szeretetet – sóhajtott Dennis, aki fájlalja, hogy idősebb testvéreivel apjuk végakaratának ismertetésekor találkozott utoljára, illetve nemrég a húgával, az örökségüket képező utolsó ingatlan eladása miatt.

A néhai üzletember fia jelenleg két kiscicával él  / Fotó: Granák László

A néhai üzletember fia jelenleg két kiscicával él / Fotó: Granák László

– A testvéreim nem kíváncsiak rám, nem is beszélünk. De másokkal sem jártam jobban, ahogy pénzhez jutottam, lehúztak, majd odébbálltak. Sajnos a 9 éve elhunyt édesanyám, Mary Zsuzsi jólelkű naivságát örököltem. Apám nagyon haragudna, amiért hagytam, hogy kicsalják a pénzemet – mondta Dennis, aki nagyságrendileg 50 millió forintot örökölt az Aranyembertől, amelyből néhány millió tartaléka maradt az otthonteremtés után.

– Még albérletben laktam, amikor befogadtam egy barátomat, így feleződött a költség. Ő segített bevásárolni, kórházba vinni, amikor epilepsziás rohamom volt.

Azt hittem, van egy ember, akire számíthatok. Szép apránként másfél millió forintot költöttem rá, de az adósságával odébbállt – mesélte Dennis, aki már új, háromszobás saját lakásában él, amelyet most lapunknak is megmutatott. Bár nemrég a szerelem is rátalált, de ez a boldogság sem tartott sokáig.

– Megismerkedtem egy lánnyal. Nagy volt a szerelem, ajándékok, vacsorák, aztán a lány kölcsönkért 150 ezer forintot, hogy megadja. Persze segítettem neki, de egy roham miatt megint kórházba kerültem. Mire hazajöttem, eltűnt – mesélte keserűen Dennis, aki most már alig bízik az emberekben.

– Pedig nagyon vágyom családra, mert nekem ebben nem volt részem soha. Mivel beteg vagyok, s egyedül bármikor belehalhatok egy rohamba, eldöntöttem, hogy végrendelkezek. A körülöttem lévő emberek azonban jelenleg nem érdemlik meg, ezért állatokat mentő alapítványra vagy macskamenhelyre hagyom a vagyonomat – árulta el a Blikknek Dennis, aki a családból egyedül édesapja özvegyével tartja a kapcsolatot.

– Kiss Mari pici koromtól nevelt minket a húgommal, ő az egyetlen, akit bármikor felhívhatok.

Klapka legkisebb fia nyelveket beszél, nemrég kapott egy magas fizetéssel járó állásajánlatot, így ősztől munkába áll. Emellett szeretné, ha magánélete is rendbe jönne, vár egy szerető lányra és gyermeket is szeretne, de többé nem hagyja magát kihasználni.

Veszélyes betegség

Az epilepsziás rohamok során az agy bizonyos területein fokozott elektromos aktivitás jön létre, mely változatos tüneteket okozhat a pár másodpercig tartó „hatásszünettől” a perceken át tartó, egész testet érintő görcsrohamokig. A betegség pontos kiváltó oka ismeretlen, de gének is felelősek lehetnek érte, ahogy más betegségek is kiválthatják. A legtöbb beteg esetében a rohamok megelőzhetőek gyógyszeres kezeléssel, de a nem kezelt epilepszia rendkívül veszélyes. Világszerte évente 100 ezer haláleset köthető hozzá.

blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Sylvester Stallone filmes relikviái közül, ezekért fizették a legtöbbet

Edit

Mészöly Kálmán így várja a családját karácsonykor

Mazsi

Hoppá: az exével bulizott együtt Bochkor Gábor

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------