Hirmagazin.eu
Főoldal » Betegség tette tönkre a magyar sztárénekes kapcsolatát
Bulvár

Betegség tette tönkre a magyar sztárénekes kapcsolatát

Fo­lya­ma­tos ta­lál­ga­tá­sok övez­ték az éne­kes és egy­kori ked­vese, Keira sza­kí­tá­sát. Most végre tiszta vizet ön­töt­tek a po­hárba, és el­árul­ták a tel­jes igaz­sá­got.

“Mindkettőnk számára nehéz időszak volt Kozso műtétje és az azt követő lábadozás. Az operáció után megváltozott – kezdte Keira, aki mindent megtett kapcsolatukért, mégsem tudták elkerülni a szakítást.

“Hiába vittem őt orvoshoz, ültem reggeltől estig az ágya mellett, ápoltam, óvtam, vigyáztam rá, nem éreztem, hogy hálás lenne érte. Gyakran töprengtem azon, vajon mit hoz számunkra a jövő.”

Egyszer csak rájöttem, a régi Kozso hiányzik, a mostani már idegen nekem. Azt éreztem, a mi közös utunk véget ért. A szakítást azonban mindketten megszenvedtük.

Betegség tette tönkre a magyar sztárénekes kapcsolatát
(Fotó: Facebook)

Ám a tisztelet és a szeretet ugyanúgy megmaradt köztük.

Kozsóval különleges a kapcsolatunk. Gyakran felhívjuk egymást, ha kell, tanácsot kérünk a másiktól

– folytatta a lány, aki azt is elárulta, nem szerelmes már, ezért sem tervezi, hogy újra kibékül az Ámokfutók frontemberével.

Kozso egy percig sem titkolja, a szakítás óta nehezen találja a helyét. Sosem lesz képes elfelejteni az együtt töltött éveket.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy el tudnék felejteni egy olyan lányt, mint Keira. Hiszen ismerem minden titkát, az összes ki nem mondott gondolatát. Az ébredésem után sok minden kiesett az emlékeim közül.”

De azokat az érzéseket, amik Keirához fűztek, soha nem felejtem el. Én ilyen szerelemben hiszek. Egyszer már megajándékozott vele a sors, ezért ennél alább nem adom.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Damu börtönkönyvre készül

info

Dr. Horváth József üzenete a ma délután durván kirohanó Andy Vajnának (Osszátok meg, hogy fiatal orvosunk szavai eljussanak Vajna Úrhoz! Hirmagazin.eu)

Géza

Sandra Bullock készen áll az esküvőre

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------