Hirmagazin.eu
Főoldal » Beszóltak egy nőnek, aki mozgáskorlátozott parkolóba állt. Zseniális, ahogyan visszavágott!
Életmód hírek

Beszóltak egy nőnek, aki mozgáskorlátozott parkolóba állt. Zseniális, ahogyan visszavágott!

Valljuk be, hogy hajlamosak vagyunk azonnal ítélkezni mások felett, lényeges információk ismerete nélkül, mert legtöbbször úgy gondoljuk, hogy a mi igazunk a szent. 

A következő történetben is ez az eset fordult elő, amelyben egy karakán ausztrál ki akarta nyilvánítani a véleményét és felszólalni az emberi nemtörődömség és rosszindulat ellen.

Ebben ugye alapvetően semmi megvetni való nincsen, azonban ez a személy olyan lényeges tényezőkkel nem volt tisztában, ami alapján a vádaskodása és a haragja teljesen felesleges volt, amivel igazából csak magának ártott.

Jogtalan mozgáskorlátozott parkoló használat?

Az történt ugyanis, hogy egy anyuka bevásárlás után a parkolóba érve egy dühös üzenetet talált a matricával ellátott autója szélvédőjén. Az üzenetben egy felbőszült vásárló megírta neki és lányának, hogy igazán szégyellhetik magukat, hogy az arra rászorulóknak fenntartott helyet elfoglalták, miközben látta őket a lábukon besétálni az üzletbe.

NE ítéljünk elsőre!

Az anyuka elkeseredésében azonnal a közösségi médiát hívta segítségül. Ott megosztotta a felhasználókkal az említett üzenetet és megmagyarázta az esetet.

Kiderült ugyanis, hogy a lánya cukorbeteg és az egészségügyi állapota olyan hatással van az izomműködésére, ami miatt a lány gyakran járókeret használatára szorul. Ha ezt a segédeszközt örvendetes módon, alkalomadtán mésgem kell igénybe vennie, akkor sem képes hosszabb ideig talpon maradni, mert nem elég erős hozzá. Éppen ezért próbálják őt kímélni a felesleges távoktól és erőfeszítéstől.

Ez volt az oka annak, hogy az anyuka JOGOSAN a mozgáskorlátozott parkoló mellett döntött.

Az anyuka azt is leírta, hogy természetesen, ha a lánya nélkül mozdul ki otthonról, sosem foglalja el a rászorulók elől a helyet, hiszen maga is jól tudja, hogy mennyire fontos szabadon hagyni olyanok számára, akik igénylik.

Nem csak azok a személyek lehetnek mozgásukban korlátozottak, akik folyamatosan kerekesszékben ülnek. Sosem tudhatjuk, hogy kinek mi a története. Ne ítélkezzünk elsőre, mert van, hogy ami lényeges, az nem mindig látható a szem számára.

Ha valaki mégis olyan harcias típus, hogy egy ilyen szituációt nem tudna szó nélkül hagyni, akkor előbb kérdezzen, aztán ítélkezzen, vagy okuljon.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Maradj Otthon! fesztivál: Így telnek Majka napjai a házi karanténban – videó

Géza

12 ÉVES KISLÁNYT ZAKLATTAK AZ ELLENŐRÖK, ÁM A VÉGÉN DÖBBENETES FORDULAT TÖRTÉNT…

Mazsi

Megbocsátható-e a megcsalás?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!