Image default
Bulvár

Beszélni sem tud: magatehetetlenül fekszik a kórházban a magyar sztár

A billentyűs januárban kapott agyvérzést, amit nemrég újabb követett. Már csak dúdolva képes kommunikálni.

Aggasztó hírek láttak napvilágot Lerch Istvánról! Januári agyvérzése után minden jel arra mutatott, hogy a zenész gyógyulófélben van, nem is olyan régen azonban újabb vérömleny keletkezett az agyában, még egy agyvérzést kapott.

” Januári agyvérzését követően március elején már önállóan evett, tudta nyomkodni a telefon képernyőjét, zenét hallgatott és – bár beszélni akkor sem tudott – kommunikált velünk” – nyilatkozta a Blikknek a zenész unokaöccse, Kassai György.

Beszélni sem tud: magatehetetlenül fekszik a kórházban a magyar sztár
Fotó: TV2

A V’Moto-Rock zenekar billentyűse azonban tavasszal ismét rosszul lett, így minden, alapvető tevékenység tanulását elölről kell kezdenie.

“Reagál ugyan a külvilágra, de azonkívül, hogy dallamokat dúdol, nem tud kommunikálni. Ráadásul kapott egy kórházi fertőzést is, hetekig antibiotikumos kezelésre szorult.”

Mivel Lerch enni sem tud önállóan, ezért állandó ellátásra szorul: unokaöccse, Kassai György, szeretné, ha rokonát egy speciális vidéki szanatóriumban gyógyítanák tovább, erről azonban a zenész felesége hallani sem akar. Ő a közelében akarja tudni a férjét.

Mindennap forgatni kellene az ágyon, nehogy felfekvések alakuljanak ki a testén.

“Erre azonban a belgyógyászat négyágyas kórtermében nincs kapacitása az ott dolgozó néhány nővérnek. Ezért is szeretnénk, hogy egy vidéki intézménybe szállítsák, ahol megfelelő körülmények várják, és már jelezték, hogy fogadni tudják” – számolt be a részletekről Kassai.

A lap megkereste a zenész feleségét is, ám ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Úgy berúgott a legénybúcsún, hogy egy szemüveget tetováltatott az arcára

Géza

Lehullt a lepel Rihanna és Hamilton titkos viszonyáról

Edit

Első szerelme után vágyakozik Udvaros Dorottya

Mazsi