Image default
Tudástár - minden érdekesség

Bermuda-háromszög: egy piramis a tengerben? (+Videó)

Elképesztő jelenséget filmeztek le a Bermuda-háromszögben nemrégiben. Egy azonosítatlan repülő tárgy és egy a tengerből kibukkanó hatalmas piramis van a felvételen! Ráadásul nem ez az első eset!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wYvcJqYDdLI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Bermuda-háromszög (más néven az Ördög háromszöge) a világ talán legkísértetiesebb helye. Könyveket lehetne teleírni történetekkel, amelyek az ott eltűnt majd később visszatért hajókról, repülőkről szólnak. Most egy újabb elképesztő hírre találtunk, ráadásul videóval.

Mindenek előtt szögezzük le: a CGI technika elterjedésével nagyon nehéz eldönteni, mi alapul számítógépes animáción és mi a valóság – de borzasztó egyszerű lenne egy mozdulattal lesöpörni az asztalról ezt a felvételt. És higgyétek el, pontosan ez a célja azoknak, akiknek érdekében állhat egy ilyen videó eltussolása…

És itt a ráadás, ami minket is megdöbbentett és a cikk írására késztetett: már 2012-ben találtak egy 300 méter széles és 200 méter magas szabályos piramis alakú valamit ugyanitt a tenger mélyén!

A kutatások során feltárt piramis nagyobb, mint az egyiptomi rokonai és két beömlő nyílás található a tetején. Sokan ezeknek tulajdonítják a különös örvényeket és eltűnéseket a “szintén piramisra hajazó alakú” Bermuda HÁROMSZÖGBEN.

Forrás: tudnodkell

Hasonló hírek

Oroszország bizonyítékokat mutatott be Törökország szerepéről az ISIS olajkereskedelmében + VIDEÓK!

Edit

Ezt jelentik a megérzéseid, ezért hallgass rájuk!

Edit

Vajon mindent elhisznek az összeesküvés elméleteket elfogadó emberek?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------