Image default
Tudástár - minden érdekesség

Bermuda-háromszög: egy piramis a tengerben? (+Videó)

Elképesztő jelenséget filmeztek le a Bermuda-háromszögben nemrégiben. Egy azonosítatlan repülő tárgy és egy a tengerből kibukkanó hatalmas piramis van a felvételen! Ráadásul nem ez az első eset!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wYvcJqYDdLI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Bermuda-háromszög (más néven az Ördög háromszöge) a világ talán legkísértetiesebb helye. Könyveket lehetne teleírni történetekkel, amelyek az ott eltűnt majd később visszatért hajókról, repülőkről szólnak. Most egy újabb elképesztő hírre találtunk, ráadásul videóval.

Mindenek előtt szögezzük le: a CGI technika elterjedésével nagyon nehéz eldönteni, mi alapul számítógépes animáción és mi a valóság – de borzasztó egyszerű lenne egy mozdulattal lesöpörni az asztalról ezt a felvételt. És higgyétek el, pontosan ez a célja azoknak, akiknek érdekében állhat egy ilyen videó eltussolása…

És itt a ráadás, ami minket is megdöbbentett és a cikk írására késztetett: már 2012-ben találtak egy 300 méter széles és 200 méter magas szabályos piramis alakú valamit ugyanitt a tenger mélyén!

A kutatások során feltárt piramis nagyobb, mint az egyiptomi rokonai és két beömlő nyílás található a tetején. Sokan ezeknek tulajdonítják a különös örvényeket és eltűnéseket a “szintén piramisra hajazó alakú” Bermuda HÁROMSZÖGBEN.

Forrás: tudnodkell

Hasonló hírek

Kicsiből óriás – Miből lesz a szigeteket romba döntő hurrikán?

Géza

Magyarok is meghaltak a világ egyik legsúlyosabb légi katasztrófájában. Ez, egy nagyon szomorú, megtörtént eset..

Géza

Megszólalt a CIA-igazgató: mindenki adata sebezhető az interneten

info