Image default
Belföldi hírek

Berlini hivatalos körök megerősítették, hogy Merkel július elején Berliben találkozik Orbán Viktor Miniszterelnökünkkel! Oszd meg!

Merkel felismerhette, hogy a magyar miniszterelnök megkerülhetetlen!

A Spiegel Online a német-magyar kapcsolatok alakulásáról közölt írást. A lap többek között kiemelte, hogy Orbán Viktort hidegen hagyják a brüsszeli fenyegetések, és nemzetközi bírálatok.

Orbán Viktor Miniszterelnökünk, az EU-politikában eddig ismeretlen öntudatossággal lép fel, és le akarja állítani az Európába irányuló migrációt és bevándorlást, fel akarja számolni a liberalizmust, és az EU-t “keresztény-nemzeti konzervatív államok szövetségként” képzeli el, amelyeket összeköt a közös piac, de a politikában egymástól függetlenül tevékenykednek.

A magyar miniszterelnök, a törekvései révén ellenpólusa lett Brüsszelnek, Berlinnek és Párizsnak, – emelte ki a Spiegel Online, hozzátéve, hogy Angela Merkel is felismerhette, hogy a magyar miniszterelnök megkerülhetetlen!

A júliusban vendéglátó német kancellár valószínűleg tudja, hogy a tárgyaláson, amelyre 3 éve nem volt példa, Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke fogja diktálni a feltételeket!

Ez meghatározó előrelépés! Orbán Viktor Miniszterelnökünk áldozatos munkájának gyümölcse kezd beérni! Oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Spiegel Online

Hasonló hírek

Gyurcsány kijátssza és hátba szúrja három nappal ezelőtti jelöltjét

Géza

A munka ünnepe és programok országszerte

Géza

Soros-tégla Washingtonban? – VIDEÓ

Edit