Hirmagazin.eu
Főoldal » Berlini hivatalos körök megerősítették, hogy Merkel július elején Berliben találkozik Orbán Viktor Miniszterelnökünkkel! Oszd meg!
Belföldi hírek

Berlini hivatalos körök megerősítették, hogy Merkel július elején Berliben találkozik Orbán Viktor Miniszterelnökünkkel! Oszd meg!

Merkel felismerhette, hogy a magyar miniszterelnök megkerülhetetlen!

A Spiegel Online a német-magyar kapcsolatok alakulásáról közölt írást. A lap többek között kiemelte, hogy Orbán Viktort hidegen hagyják a brüsszeli fenyegetések, és nemzetközi bírálatok.

Orbán Viktor Miniszterelnökünk, az EU-politikában eddig ismeretlen öntudatossággal lép fel, és le akarja állítani az Európába irányuló migrációt és bevándorlást, fel akarja számolni a liberalizmust, és az EU-t “keresztény-nemzeti konzervatív államok szövetségként” képzeli el, amelyeket összeköt a közös piac, de a politikában egymástól függetlenül tevékenykednek.

A magyar miniszterelnök, a törekvései révén ellenpólusa lett Brüsszelnek, Berlinnek és Párizsnak, – emelte ki a Spiegel Online, hozzátéve, hogy Angela Merkel is felismerhette, hogy a magyar miniszterelnök megkerülhetetlen!

A júliusban vendéglátó német kancellár valószínűleg tudja, hogy a tárgyaláson, amelyre 3 éve nem volt példa, Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke fogja diktálni a feltételeket!

Ez meghatározó előrelépés! Orbán Viktor Miniszterelnökünk áldozatos munkájának gyümölcse kezd beérni! Oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Spiegel Online

Hasonló hírek

Hatalmas show-val nyitottuk meg a budapesti vizes vb-t

Edit

Fél órán át feküdt az úttesten, senki nem segített a haldokló férfin

Edit

Momentum: Felül kell vizsgálni, hogy hány lakás van fideszesek kezében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------