Hirmagazin.eu
Főoldal » Berkinek mentőövet dob legyőzője: Segíteni akar
Média és szórakozás

Berkinek mentőövet dob legyőzője: Segíteni akar

10 mil­lió fo­rint sok pénz és sok le­he­tő­sé­get is ad. Töb­bek kö­zött, hogy se­gít­sünk fe­le­ba­rá­ta­ink lelki egész­sé­gé­nek hely­re­ál­lí­tá­sá­ban…

Kedd este heroikus küzdelmet folytatott egymással Dietz Guszti és Berki Krisztián.  A hajrában már semmi más nem számított, mint az erő, és ebben végül is a ketrecharcos bizonyult jobbnak. Guszti legyőzte az izomcelebet A legbátrabb páros fináléjában, ezt pedig nagyrészt a szívének köszönheti, hiszen Berki testméreteiből adódó fizikai fölénye nem ezt az eredményt vetítette előre.

Berkinek mentőövet dob legyőzője: Segíteni akar

Guszti szerint, ha valaki tudja, hogy kicsoda, és a szíve is helyén van, legyőzhetetlen lesz. Sőt, úgy gondolja, hogy ellenfele éppen ezek hiánya miatt bukta el a 10 milliót. Ugyanakkor, utolsó gesztusként, kész „mentőövet” dobni Berkinek.

Berkinek mentőövet dob legyőzője Segíteni akar 1

“Majdnem biztos vagyok abban, hogy Krisztián megsértődik ezen, de én szeretném őt befizetni egy önismereti tréningre, mert biztos vagyok benne, hogy már neki sincs fogalma róla, ki is ő tulajdonképpen. Tapasztalatom szerint ha valaki túl sokáig erőltet magára egy képzelt karaktert és rejti el mögé a valódi énjét, egy idő után teljesen elveszti a saját személyiségét, ami nem vezet jóra”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Jön a Mamma Mia 2.

Edit

Sokk! Élő adásban halt meg a műsorvezető

info

30 ezren szurkoltak a Dunai Regattán (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------