Főoldal » Berkinek mentőövet dob legyőzője: Segíteni akar
Média és szórakozás

Berkinek mentőövet dob legyőzője: Segíteni akar

10 mil­lió fo­rint sok pénz és sok le­he­tő­sé­get is ad. Töb­bek kö­zött, hogy se­gít­sünk fe­le­ba­rá­ta­ink lelki egész­sé­gé­nek hely­re­ál­lí­tá­sá­ban…

Kedd este heroikus küzdelmet folytatott egymással Dietz Guszti és Berki Krisztián.  A hajrában már semmi más nem számított, mint az erő, és ebben végül is a ketrecharcos bizonyult jobbnak. Guszti legyőzte az izomcelebet A legbátrabb páros fináléjában, ezt pedig nagyrészt a szívének köszönheti, hiszen Berki testméreteiből adódó fizikai fölénye nem ezt az eredményt vetítette előre.

Berkinek mentőövet dob legyőzője: Segíteni akar

Guszti szerint, ha valaki tudja, hogy kicsoda, és a szíve is helyén van, legyőzhetetlen lesz. Sőt, úgy gondolja, hogy ellenfele éppen ezek hiánya miatt bukta el a 10 milliót. Ugyanakkor, utolsó gesztusként, kész „mentőövet” dobni Berkinek.

Berkinek mentőövet dob legyőzője Segíteni akar 1

“Majdnem biztos vagyok abban, hogy Krisztián megsértődik ezen, de én szeretném őt befizetni egy önismereti tréningre, mert biztos vagyok benne, hogy már neki sincs fogalma róla, ki is ő tulajdonképpen. Tapasztalatom szerint ha valaki túl sokáig erőltet magára egy képzelt karaktert és rejti el mögé a valódi énjét, egy idő után teljesen elveszti a saját személyiségét, ami nem vezet jóra”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Chicagóban nyert az On The Spot

info

X-Faktor külföldön – hihetetlen produkció! – VIDEÓ (y)

Edit

Tóth Vera Kasszás Erzsiről: Ha pasi lennék, tuti, hogy ő lenne a feleségem :D – VIDEÓ

Edit