Image default
Bulvár

Berki nem ért a szóból: Megint szembemegy Pamelával

Gyermeke anyja hiába kéri, nem akarja megérteni, hogy egy gyermeknek nem tesz jót, ha szülei folyamatosan előtérbe tolják a közösségi oldalakon.

A szakértők és nagy általánosságban az egyszerű földi halandók is azon a véleményen vannak, hogy nem kifejezetten hasznos egy gyermek számára, ha szülei vég nélkül posztolnak róla képeket a közösségi oldalakon. Fokozottan igaz ez, ha a szülő híresség.Ezt unta meg hónapokkal ezelőtt Hódi Pamela is, aki megfogadta, hogy minimálisra csökkenti a Berki Krisztiánnal közös kislányukról készült képek posztolását, erre kérte az izom-celebet és annak új kedvesét, Mazsit is. Egy ideig úgy is tűnt, hogy mindketten felfogták, hogy ez a hatéves Natasa Zselyke érdeke, de a „posztszünet” csak addig tartott, amíg Pamela el nem utazott az Ázsia Expressz 2 forgatására…  Ez idő alatt ugyanis Krisztián és Mazsi is elárasztották oldalaikat „családi” képekkel, melyeken rendre komoly szerep jutott a kislánynak, aki mindkettőjük számára meg is hozta az elvárható lájk-cunamit. Berkia hétvégén ismét egy egész csokor fényképpel demonstrálta a nyár beköszöntét. Követői azonnal felhívták az izom-celeb figyelmét arra, hogy ebből baj lesz, de ez nem hatotta meg Berkit.

Fotó: Markovics Gábor

“Komolyan elképesztő! A lányod édesanyja megkért ne rakj ki képet róla! Ennyire nem vagy képes tiszteletben tartani? Szánalmas!

Ebből is lehet látni neked, mint “celeb” már véged van…

Forrás: Ripost

Kép: Blikk

 

Hasonló hírek

93 évesen ejtőernyőzött az orosz szupernagyi

info

Nánási Pál őszinte vallomása a válásról: “Kicsit az én hibám”

Mazsi

Sokkoló felvétel: az óvónők örömködve nézték, ahogy a gyerekek péppé verik egymást (A cikk videót tartalmaz)

Géza