Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Berki Krisztián most tényleg elért a pofátlanság csúcsára – VIDEÓ
Berki Krisztián most tényleg elért a pofátlanság csúcsára - VIDEÓ

Berki Krisztián most tényleg elért a pofátlanság csúcsára – VIDEÓ

Hirdetés

A TV2 izom­ce­lebje fel­vá­zolta es­kü­vői ter­veit le­endő anyó­sá­nak, aki épp annyira meg­le­pő­dött a nagy­képű mo­no­ló­gon, mint amennyire te fogsz majd!

Berki Krisztián nemsokára az énekhangjával sokkolja majd a tévénézőket, de A Nagy Duett indulásáig is bőven tesz azért, hogy beszédtémává váljon.

Az átlagosnak nem nevezhető magánélete ugyanis rendeződni látszik, éppen ezért már a lánykérést fontolgatja. Persze míg mások a nagy pillanat apró részleteit tervezgetik, addig ő azonnal az anyagi kérdéseket próbálta tisztázni anyósjelöltjével egy ügyvéd jelenlétében.

Beszélgettünk már az esküvőről egyszer-kétszer. De már többször mondtam neked, hogy a lányos háznak kell férjül adni a lányt. Ez majd rám is fog vonatkozni, viszont most rajtad áll a sor. Ha én megkérem a lányod kezét, akkor neked kell mindent fizetned. Ez a tradíció

– jelentette ki a TV2 sztárja, aminek hallatán Hódi Pamela édesanyja csak a levegőt kapkodta.

Ám a botránycelebnek mégsem ez a kijelentése volt a legbicskanyitogatóbb, hiszen akár még kölcsönt is adna leendő anyósának. Az általa elképzelt esküvő ugyanis biztosan nem lesz majd két fillér.

Én azt szeretném elérni, ami teljesen méltó a leendő Berki királysághoz, hogy Károly herceg után Berki Krisztián esküvőjét is élőben közvetítse a tévé

– számolt be tervéről a tőle megszokott öntelt stílusban az Édes Élet szereplője. Aki annak ellenére is szeretné pénzzel lehúzni leendő anyósát, hogy elviekben milliomos.

Forrás: Ripost

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: