Főoldal » Berki Krisztián beismerte: Életveszélyesen megfenyegette Hódi Pamelát
Bulvár

Berki Krisztián beismerte: Életveszélyesen megfenyegette Hódi Pamelát

Napok óta arról megy a vita, hogy a Viszkis miatt szakított-e Pamela és Berki, az izomceleb csütörtökön megjelent könyvében hátborzongató kijelentést tett. Arról írt, hogy ultimátumot adott gyermeke anyjának, ha nem tud diplomatikusan szakítani, komoly baja lesz.

Berki Krisztián a Rosszfiúk Ázsiában című kötetben gyakran emlegeti gyermeke édesanyját, Hódi Pamelát. Gyakorlatilag őt hibáztatja a szakításért. A könyvben azonban mindjárt az első, Pameláról szóló sorban olyasmit vállal magára, amit ép ésszel felfogni sem egyszerű. Hátborzongató mondatok olvashatóak tőle, amelyben valójában beismeri, hogy megfenyegette gyermeke anyját.

„Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva…”

– olvasható Berki súlyos mondatai a Rosszfiúk Ázsiában című könyvben.

Alighanem Krisztián talán maga sem gondolt bele, hogy ezek a szavaknak milyen súlya van. Pedig bizony kimerítik büntető törvénykönyv egyik passzusát, ami miatt akár szabadságvesztésre is ítélhetik Berkit.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

 

Hasonló hírek

Ilyen kismama valószínűleg senki nem akarna lenni

Edit

Kiadták a listát: ők Magyarország leggazdagabb emberei

Géza

Aggasztó betegség: Így alakul Csákányi Eszter állapota!

Mazsi