Hirmagazin.eu
Főoldal » Berki börtönbe küldené Puzsér Róbertet: a bíróságon találkozott egymással a két botrányhős – fotók
Bulvár

Berki börtönbe küldené Puzsér Róbertet: a bíróságon találkozott egymással a két botrányhős – fotók

Berki Krisztián és Puzsér Róbert a tárgyaláson

Berki Krisztián és Puzsér Róbert a tárgyaláson / Fotó: Varga Imre

Fotó: Varga Imre

A két megmondóember nem békült, októberben kezdődik a tárgyalásuk.

Budapest — Zuhogó esőben, motorral, papucsban érkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületébe Berki Krisztián (39). Az izomceleb a bejáratnál átsietett a Puzsér Róbert (45) ismerősei által alkotott sorfal között, ahol nem sokkal előtte a kritikus szorongva ment végig. Puzsért Berki rágalmazásért, becsületsértésért jelentette fel. A meghallgatáson a bíróság próbálta kibékíteni a feleket, ám nem jártak sikerrel, így a magánvádas per első tárgyalása októberben elkezdődik.

Puzsér Róbert a tőle megszokott harsány stílusban azt ecsetelte, hogy egy bűnözőt bűnözőnek nevezni alkotmányos jog.

– Az milyen, hogy a tárgyalóterem előtt Berki Krisztián vigyorogva, amolyan kocsmai stílusban közelről belevigyorgott a képembe? – panaszolta a Blikknek Puzsér. – Amúgyis feszült voltam a tárgyalás előtt, hiszen eddig már tizenkét alkalommal pereltek be. Az, hogy Berkit, aki egy bűnöző, bűnözőnek neveztem, alkotmányos jogom. Ezért nyugodt vagyok, és felmentő ítéletet várok.

Berki széles mosollyal pózolva, vigyorogva lépett ki a bíróság kapuján. Egy pillanatra sem nézett az előtte elsétáló Puzsérra, a kijárat felé vette az irányt ügyvédjével.

Puzsér szerint ő joggal mondta Berkire azt, hogy bűnöző / Fotó: Varga ImrePuzsér szerint ő joggal mondta Berkire azt, hogy bűnöző / Fotó: Varga Imre

– A mai napon vádlott lett Puzsér. Nem kértem tőle semmi mást, csak azt, hogy vonja vissza a családomra tett mocskolódó megjegyzését. Nem tette meg, ezért börtönbe fogom záratni – magyarázta később Berki a Blikknek.

Berki Krisztián jogi úton akar elégtételt venni az őt ért sérelmek miatt / Fotó: Varga ImreBerki Krisztián jogi úton akar elégtételt venni az őt ért sérelmek miatt / Fotó: Varga Imre

– Az én hátam bármit elbír, de a családomat, a feleségemet, a kislányomat senki nem bánthatja. A csacsi azt állítja, hogy én bűnöző vagyok? De hát soha nem született ellenem elmarasztaló ítélet. Örömmel küldöm börtönbe Puzsért, időt ajándékozok neki, hogy végre ne másokról, hanem magáról írjon maró kritikát. Ha pedig nem ízlik neki a börtönkoszt, karácsonykor, a szeretet ünnepén, beküldök neki egy kis ennivalót.

Berki Krisztián ügyvédje, dr. Szilágyi Roland szerint nem az a bűnöző, akit Puzsér Róbert annak gondol.

Puzsér és Berki nem beszélték meg az ügyüket, tartották a távolságot a bíróság folyosóin is / Fotó: Varga ImrePuzsér és Berki nem beszélték meg az ügyüket, tartották a távolságot a bíróság folyosóin is / Fotó: Varga Imre

– Ha Puzsér úr arra gondol, hogy mindenki, aki eljárás alá került, az bűnös, akkor ő tizenháromszorosan is az – tette hozzá az ügyvéd. – Vele szemben most rágalmazásért és becsületsértésért indult büntetőper, aminek a büntetési tétele 1 év szabadságvesztés lehet.

Videóból indult a balhé

Berki Krisztián többek között azért jelentette fel Puzsér Róbertet, mert a kritikus egy internetes portálra felrakott videóban Berki kislányára és feleségére is becsmérlő megjegyzést tett. Az első tárgyalást a bíróság október 22-re tűzte ki.

Ez is érdekelheti: Puzsér Róbert állítja: nincs is nagy különbség Tóth Gabi és Kiszel Tünde között – videó

Hasonló hírek

Veszélyes helyzetbe került: Kolumbiában le akarták lőn Pumped Gabót

Mazsi

A kamerák okozhatták a legendás magyar tévés halálát

Mazsi

Ez hihetetlen: Újabb őrületet eszelt ki Berki Krisztián

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!