Főoldal » Berki arcpirító állásajánlatot tett Tarlósnak és Karácsonynak
Bulvár

Berki arcpirító állásajánlatot tett Tarlósnak és Karácsonynak

Miközben sárga robogóján járja Budapestet és gyűjti az aláírásokat, hogy október 13-án indulhasson a főváros főpolgármesteri címéért, nem feledkezik meg ellenfeleiről sem.

Berki Krisztián naponta tűnik fel újra és újra Budapest csomópontjain és piacain, hogy meggyőzze a főváros polgárait arról, hogy ő a legalkalmasabb arra, hogy októbertől főpolgármester legyen. A Ripost csütörtökön, a békásmegyeri piacon futott össze a politikai babérokra törő hírességgel, aki elmondta, hogy halad az aláírásgyűjtéssel, majd kitért arra, hogy győzelme esetén hogyan fiatalítaná meg a városvezetést. Legelőször azonban „gáláns” felajánlást tett két ellenfelének is.

Fotó: Sulyok László

Tarlós Istvánt érdemei elismerése mellett nyugdíjba küldeném, de ezzel nem mondok semmi újat. Ugyanakkor ünnepélyesen felajánlom neki, hogy dolgozzon nekem tanácsadóként négy órában, hogy el ne fáradjon és legyen ideje pecázni! És, hogy ne mondják rám, hogy szívtelen vagyok, Karácsony Gergelynek is kitaláltam egy remek pozíciót. Minden évben szenteste várom az otthonomban, hogy feltegye a karácsonyfánkra a csúcsdíszt. Nem azért, mert alkalmas rá, hanem mert elég magas hozzá…”

– mondta Berki, aki  arról is beszélt, milyen szakemberekkel szeretne együtt dolgozni, ha megnyeri a választást.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta

Mazsi

Lemondott a szerelemről, de az ágyát megosztja valakivel Hernádi Judit

Mazsi

Komplett gyerekszobát ajánlottak fel egy rászoruló családnak

Géza